:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. október 5. 14:23

Átalakul a PC World

Teljes egészében a digitális térbe költözik a hazai szaklap.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Eddigi történetének legmerészebb fejlesztését jelentette be az egyik legismertebb hazai IT-szaklap, a PC World: 2022 végén teljesen a digitális térbe költözik, a nyomtatott magazin extra tartalmait összegyűjtő PC World Plus pedig a PC World Online kiegészítő szolgáltatásává lép elő.

Az újság a lépést azzal indokolja, hogy az évek során tartósan emelkedő, 2022-re viszont az egekbe szökő papír-, terjesztési és energiaárak végérvényesen ellehetetlenítették, hogy a nyomtatott PC World magazin széles rétegek számára megfizethető, reális áron készüljön el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.