Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 29. 14:20

Rámegy az Apple a klasszikus zenére

Úgy tűnik, nemsokára kigördülhet az Apple Music Classical, ami egy korábban felvásárolt szolgáltatásra épít.

Az Apple Music mellett elérhető, különálló klasszikus zenei alkalmazás kiadására készül a cupertinói óriás - írja a MacRumors. Az Apple Music Classical létezésére utaló jelek egy backend kódban bukkantak fel, sejtetve a közeljövőben várható megjelenést. Az eddigi információk alapján a Music Classical a Primephonic klasszikus zenei szolgáltatás alapjaira és kezelőfelületére épít majd, amit a vállalat több mint egy éve vásárolt fel.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A bekebelezéskor az Apple nyilatkozataiban már utalt arra, hogy az üzletnek köszönhetően az Apple Music kifejezetten klasszikus zenét kedvelő előfizetői a jövőben jobb zenei élményekre számíthatnak, amit nagyjából 2022-re ígért, és mivel az évből már nem sok van hátra, a korábbi nyilatkozatnak nyomatékot adnak a most felfedezett kódok.

Mivel az iOS 16.1 bétaverziójában egyelőre nincsenek az Apple Music Classicalra utaló részletek, a sejtések szerint egy közelgő iOS 16 kiadást kell megvárni vele, ami az év vége előtt gördülhet ki.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról