:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 29. 14:20

Rámegy az Apple a klasszikus zenére

Úgy tűnik, nemsokára kigördülhet az Apple Music Classical, ami egy korábban felvásárolt szolgáltatásra épít.

Az Apple Music mellett elérhető, különálló klasszikus zenei alkalmazás kiadására készül a cupertinói óriás - írja a MacRumors. Az Apple Music Classical létezésére utaló jelek egy backend kódban bukkantak fel, sejtetve a közeljövőben várható megjelenést. Az eddigi információk alapján a Music Classical a Primephonic klasszikus zenei szolgáltatás alapjaira és kezelőfelületére épít majd, amit a vállalat több mint egy éve vásárolt fel.

Biztonságkritikus rendszerek, rekordidő alatt (x)

Az autóipari beszállítók szegmensében egyedülállóan agilis szervezeti egységet hoz létre a thyssenkrupp.

Biztonságkritikus rendszerek, rekordidő alatt (x) Az autóipari beszállítók szegmensében egyedülállóan agilis szervezeti egységet hoz létre a thyssenkrupp.

A bekebelezéskor az Apple nyilatkozataiban már utalt arra, hogy az üzletnek köszönhetően az Apple Music kifejezetten klasszikus zenét kedvelő előfizetői a jövőben jobb zenei élményekre számíthatnak, amit nagyjából 2022-re ígért, és mivel az évből már nem sok van hátra, a korábbi nyilatkozatnak nyomatékot adnak a most felfedezett kódok.

Mivel az iOS 16.1 bétaverziójában egyelőre nincsenek az Apple Music Classicalra utaló részletek, a sejtések szerint egy közelgő iOS 16 kiadást kell megvárni vele, ami az év vége előtt gördülhet ki.

a címlapról

ünnepély

0

Kész a TSMC arizonai gyára

2022. december 7. 10:10

Az ünnepségen ott volt az Apple, az AMD és az Nvidia első embere, valamint Joe Biden elnök is.