:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 29. 13:56

Firkálós Kindle-t jelentett be az Amazon

Digitális tollal érkezik az Amazon eddigi legméretesebb könyvolvasója.

Eddigi legméretesebb Kindle e-book olvasóját mutatta be az Amazon, aminek különlegessége, hogy a sorozatban elsőként támogatja a digitális tollal való szövegbevitelt és firkálást. A Kindle Scribe modell 10,2 hüvelykes, Paperwhite érintőképernyőt kapott. Tartozik hozzá egy saját stylus, ami használaton kívül mágnesesen tárolható a készülék oldalán. Választható hozzá egy fejlettebb, többfunkciós digitális toll is, aminek egyik végén „radír” van, illetve egy gyorsbillentyű, amivel a különféle kiemelések közt lehet váltogatni.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Scribe támogatja a kézírásos jegyzetek hozzáfűzését a könyvekhez cetlik formájában, amik eszközök közt is szinkronizálhatók, a jegyzetek mappákba rendezhetők, kereshetők. A készülékre PDF fájlok is küldhetők, 2023-tól pedig elérhetővé válik a lehetőség, hogy a Kindle Scribe-ra a Microsoft Wordon keresztül lehessen doc fájlokat továbbítani.

A firkálástól eltekintve a Kindle Scribe többé-kevésbé egy nagy Kindle Oasis, annyi különbséggel, hogy mellőzni kell a vízállóságot, és nincsenek rajta az oldalak forgatására dedikált gombok sem. Az eszköz 16/32/64 GB-os változatokban lesz elérhető, kezdőára 339 dollár, ami nettó 145 ezer forintot valószínűsít a jelenlegi árfolyamon.

00:58
 

Introducing Amazon's Kindle Scribe | Amazon News

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.