:

Szerző: Koi Tamás

2022. szeptember 29. 08:48

Junior banking appal és számlával újított a GRÁNIT Bank

A fiatalok pénzügyi tudatosságának nevelése a bankok és fintech szolgáltatók szerint nem kezdődhet elég korán - most éppen az egyik legkisebb, hazai tulajdonú bank, a GRÁNIT újította meg kínálatát, az új konstrukció egy vadonatúj banki appra és egy junior számlára épül.

Megtakarításra ösztönöz, és megtanítja már a legkisebbeket is a pénzügyi alapokra a GRÁNIT Bank új innovációja, a GRÁNIT Family app, melynek neobankos megfelelőjeként leginkább a Revolut <18 nevű szolgáltatása és applikációja említhető. A bank szerint ugyanakkor az új applikáció funkcionalitása egyedi és sokrétűbb a hasonló alkalmazásokhoz képest, a magyar bankszektorban pedig mindenképpen egyedülálló kezdeményezésnek számít.

Az app használatához szükséges számla teljesen online megnyitható. Új ügyfél és gyermeke VideóBankos azonosítással tud számlát nyitni, míg a GRÁNIT Bank meglévő ügyfelei nemcsak VideóBankon, hanem – a GRÁNIT eBank mobilapplikációból indítva – szelfivel is nyithatnak számlát gyermekükkel együtt, amennyiben mindketten rendelkeznek chippel ellátott új típusú (2016. január 1. után kiállított) személyi igazolvánnyal.

granit_pr_csaladinet_mobil

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Family alkalmazást  a gyermekek díjmentesen használhatják, nincs számlavezetési díja a GRÁNIT Family Junior bankszámlának, és díjmentes a hozzá tartozó bankkártya is 18 éves korig, míg a szülő választhat a bank kedvező díjazású, akár havidíjmentes számlacsomagjai közül. A gyermekek a bankkártyát digitalizálhatják az applikációban az érintéses mobilfizetéshez.

A platform segítségével a szülők saját mobilbanki appjukban figyelemmel kisérhetik a gyermekek költéseit, ha szükséges, zárolhatják és fel is oldhatják a gyermek kártyáját, és azonnal módosíthatják annak limiteit is. A szülők és a gyermekek egymás közötti utalásai egy kattintással megvalósulnak, azonnaliak és díjmentesek, amennyiben az elutalt összeg nem haladja meg a 20 ezer forintot - derül ki a bank által közzétett közleményből.

Az alkalmazás iOS verziója már elérhető az App Store-ban, az Android verzió néhány nap múlva lesz letölthető.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.