Szerző: Koi Tamás

2022. szeptember 26. 14:35

Ezt látja egy iPhone 14 kamerája, miközben... ...leflexelik

Az iPhone-ok kidudorodó kameraszigete az évek előrehaladtával egyre nagyobb és nagyobb, ha ez így megy tovább, a készülék fél hátlapja kamera lesz - hangzik el számtalanszor a kritika. De vajon milyen lenne egy iPhone 14 akkor, ha síkban lennének a kamerák?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A TechRaxnál úgy tűnik, megelégelték, hogy az újabb iPhone-ok kameraszigete igazán minden határon túlmenően bumszlivá vált, ezért gyorsan satuba fogták a legújabb iPhone 14 Pro modellt, beindították a sikítót, hogy csak úgy beleszikráztak a kamerák, amelyek talán még sosem rögzítettek ilyen megrázó felvételeket a saját halálukról. A lenti videót csak erős idegzetűeknek javasoljuk, illetve nyilván mondani sem kell, hogy a videóban látottakat inkább senki ne próbálja ki otthon.

03:02
 

What Happens If You Remove iPhone 14 Pro Protruding Camera?

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.