:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 26. 12:39

"Pro Max" helyett "Ultra" iPhone jöhet

Variálás várható jövőre iPhone-fronton, az Apple kicsit belenyúl az almás mobilszéria tagjainak elnevezésébe.

Mark Gurman, a Bloomberg riportere szerint a 2023-as iPhone-széria legdrágább és legizmosabb darabja iPhone 15 Ultra néven érkezik majd, és nem iPhone 15 Pro Max lesz a neve, amire számítani lehetne az eddigiek alapján.

Az átnevezés időzítése egybevág azzal, hogy az Apple körülbelül háromévente mutat be jelentősebb változásokat a sorozatban, legutóbb pedig a 2020-as iPhone 12 hozott dizájnbeli frissítést. Gurman szerint az iPhone 15 egyik nagy újítása az USB-C-re váltás lesz, ami jó ideje tűnik már időszerűnek az olyan szabályozói nyomások hatására is, mint amilyen például az unióban előírt egységes töltőhasználat.

Biztonságkritikus rendszerek, rekordidő alatt (x)

Az autóipari beszállítók szegmensében egyedülállóan agilis szervezeti egységet hoz létre a thyssenkrupp.

Biztonságkritikus rendszerek, rekordidő alatt (x) Az autóipari beszállítók szegmensében egyedülállóan agilis szervezeti egységet hoz létre a thyssenkrupp.

Az Apple mobilos családja az évek során több névmódosítást látott már, amikor a cég kétévente jelentkezett jelentősebb frissítéssel, az iteratív modellek „S” jelölést kaptak, a prémium vonalat pedig a „Pro” és „Pro Max” jelölések mutatják. Idén visszatért a „Plus” variáns is, amit a cupertinóiak 2017 óta nem használtak, a „Pro Maxot” pedig az „Ultra’ javára ejteni logikusnak tűnik, mivel az Apple Watch termékcsaládba is bevezettek egy ilyen utótaggal ellátott prémiumkategóriás órát.

Via Engadget.

a címlapról

ünnepély

0

Kész a TSMC arizonai gyára

2022. december 7. 10:10

Az ünnepségen ott volt az Apple, az AMD és az Nvidia első embere, valamint Joe Biden elnök is.