:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 26. 12:39

"Pro Max" helyett "Ultra" iPhone jöhet

Variálás várható jövőre iPhone-fronton, az Apple kicsit belenyúl az almás mobilszéria tagjainak elnevezésébe.

Mark Gurman, a Bloomberg riportere szerint a 2023-as iPhone-széria legdrágább és legizmosabb darabja iPhone 15 Ultra néven érkezik majd, és nem iPhone 15 Pro Max lesz a neve, amire számítani lehetne az eddigiek alapján.

Az átnevezés időzítése egybevág azzal, hogy az Apple körülbelül háromévente mutat be jelentősebb változásokat a sorozatban, legutóbb pedig a 2020-as iPhone 12 hozott dizájnbeli frissítést. Gurman szerint az iPhone 15 egyik nagy újítása az USB-C-re váltás lesz, ami jó ideje tűnik már időszerűnek az olyan szabályozói nyomások hatására is, mint amilyen például az unióban előírt egységes töltőhasználat.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az Apple mobilos családja az évek során több névmódosítást látott már, amikor a cég kétévente jelentkezett jelentősebb frissítéssel, az iteratív modellek „S” jelölést kaptak, a prémium vonalat pedig a „Pro” és „Pro Max” jelölések mutatják. Idén visszatért a „Plus” variáns is, amit a cupertinóiak 2017 óta nem használtak, a „Pro Maxot” pedig az „Ultra’ javára ejteni logikusnak tűnik, mivel az Apple Watch termékcsaládba is bevezettek egy ilyen utótaggal ellátott prémiumkategóriás órát.

Via Engadget.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.