Szerző: Koi Tamás

2022. szeptember 23. 11:03

Majdnem megváltotta a világot az LG a feltekerhető kijelzős okostelefonnal

Az ázsiai technológiai cégek nagyon durván díjfetisiszták, így ha létezne olyan díj, hogy a legjobb, soha be nem váltott ígéret az okostelefonok piacán, azt gondolkodás nélkül az LG-nek adnánk a feltekerhető kijelzőjű okostelefonért.

Az okostelefonok szegmense ma már egyértelműen közönybe fulladt, már ami a kezdetek óta velünk lévő formát illeti - egyes gyártók ezért görcsösen próbálják a kijelzőt valahogy megreformálni, eleddig meglehetősen kevés sikerrel. Erre a vonatra az LG is felszállt anno, mely a 2021-es CES alkalmával jelentette be, hogy dolgozik egy olyan készüléken, mely képes ki-be tekerni a kijelző egy részét, ezzel a tablet-telefon 2-az-1-ben koncepcióra hajtva. 

10:57
 

LG 롤러블폰 실물 보여드릴게요. 대박!

Még több videó

En ensom person ler ikke lett. (x)

Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

En ensom person ler ikke lett. (x) Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

Aztán a cég úgy döntött, hogy inkább az egész okostelefonos részleget lehúzza a vécén, mivel a megújulásra tett szüntelen kísérletek dacára (lásd Wing-koncepció) a mainstream szegmensben a céget a földbe döngölte a konkurencia, élükön a Samsunggal.

Pedig a feltekerhető kijelzőjű LG okostelefon már nagyon közel volt a piaci premierhez, ez derül ki legalábbis a fenti videóból, meg az, hogy ez a koncepció valahogy sokkal életképesebbnek tűnik, mint a félbehajtott formátumú megoldások.

Kár érte, méltán megérdemli a "különösen ajánlott soha nem létezett termék" plecsnit.

Október végén 8 alkalmas, 24 órás, online képzéseket indítunk, melyekre most early bird kedvezménnyel jelentkezhetsz. A képzések utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

roller coaster

2

Profit-hullámvasúton a Samsung

2022. október 6. 14:39

A dél-koreai multit elérte válság szele, három év óta először csökkenhet a cég profitja.