:

Szerző: Koi Tamás

2022. szeptember 23. 11:03

Majdnem megváltotta a világot az LG a feltekerhető kijelzős okostelefonnal

Az ázsiai technológiai cégek nagyon durván díjfetisiszták, így ha létezne olyan díj, hogy a legjobb, soha be nem váltott ígéret az okostelefonok piacán, azt gondolkodás nélkül az LG-nek adnánk a feltekerhető kijelzőjű okostelefonért.

Az okostelefonok szegmense ma már egyértelműen közönybe fulladt, már ami a kezdetek óta velünk lévő formát illeti - egyes gyártók ezért görcsösen próbálják a kijelzőt valahogy megreformálni, eleddig meglehetősen kevés sikerrel. Erre a vonatra az LG is felszállt anno, mely a 2021-es CES alkalmával jelentette be, hogy dolgozik egy olyan készüléken, mely képes ki-be tekerni a kijelző egy részét, ezzel a tablet-telefon 2-az-1-ben koncepcióra hajtva. 

10:57
 

LG 롤러블폰 실물 보여드릴게요. 대박!

Még több videó

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Aztán a cég úgy döntött, hogy inkább az egész okostelefonos részleget lehúzza a vécén, mivel a megújulásra tett szüntelen kísérletek dacára (lásd Wing-koncepció) a mainstream szegmensben a céget a földbe döngölte a konkurencia, élükön a Samsunggal.

Pedig a feltekerhető kijelzőjű LG okostelefon már nagyon közel volt a piaci premierhez, ez derül ki legalábbis a fenti videóból, meg az, hogy ez a koncepció valahogy sokkal életképesebbnek tűnik, mint a félbehajtott formátumú megoldások.

Kár érte, méltán megérdemli a "különösen ajánlott soha nem létezett termék" plecsnit.

a címlapról