Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 19. 13:48

Rengeteg videó szivároghatott ki a GTA 6-ból

A játékosok már el is kezdték elemezni az (állítólag) még erősen fejlesztés alatt álló programból származó képkockákat.

Egy „teapotuberhacker” nevű felhasználó a GTAForumson keresztül tett közzé 90 videót/klipet, melyek állítása szerint a közelgő Grand Theft Auto 6 tesztverziójából származnak. A videókból készített képernyőmentések mára körbejárták az internetet, és a játékosok által kinyert információk alapján azt sugallják, hogy a két választhatő főszereplő közül az egyik nő lesz, a cselekmények pedig Vice City-ben kapnak helyet.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A feltöltő állítása szerint a Rockstar belső csatornáin keresztül jutott hozzá a felvételekhez, tehát úgy tűnik, hogy a céget jó eséllyel meghekkelhették, de erről egyelőre nem nyilatkozott sem a fejlesztő, se a játékot kiadó Take-Two.

Ha igaznak minősül a betörés, a videójátékok történelmében az egyik legnagyobb szivárgás lehet, noha a felvételek még rendkívül koraiak és befejezetlenek. Egy korábbi szivárogtatás szerint a játék „Project Americas” kódnév alatt már 2014 óta készül, a mostani incidens pedig ráerősít arra a sejtésre, hogy 2025-ig még nem lehet kész teljes fényében.

Via PC Gamer.

01:03:23
 

GTA 6 ALL Leaked Gameplay Footage [Updated] (Grand Theft Auto VI)

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról