Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 19. 13:48

Rengeteg videó szivároghatott ki a GTA 6-ból

A játékosok már el is kezdték elemezni az (állítólag) még erősen fejlesztés alatt álló programból származó képkockákat.

Egy „teapotuberhacker” nevű felhasználó a GTAForumson keresztül tett közzé 90 videót/klipet, melyek állítása szerint a közelgő Grand Theft Auto 6 tesztverziójából származnak. A videókból készített képernyőmentések mára körbejárták az internetet, és a játékosok által kinyert információk alapján azt sugallják, hogy a két választhatő főszereplő közül az egyik nő lesz, a cselekmények pedig Vice City-ben kapnak helyet.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A feltöltő állítása szerint a Rockstar belső csatornáin keresztül jutott hozzá a felvételekhez, tehát úgy tűnik, hogy a céget jó eséllyel meghekkelhették, de erről egyelőre nem nyilatkozott sem a fejlesztő, se a játékot kiadó Take-Two.

Ha igaznak minősül a betörés, a videójátékok történelmében az egyik legnagyobb szivárgás lehet, noha a felvételek még rendkívül koraiak és befejezetlenek. Egy korábbi szivárogtatás szerint a játék „Project Americas” kódnév alatt már 2014 óta készül, a mostani incidens pedig ráerősít arra a sejtésre, hogy 2025-ig még nem lehet kész teljes fényében.

Via PC Gamer.

01:03:23
 

GTA 6 ALL Leaked Gameplay Footage [Updated] (Grand Theft Auto VI)

Még több videó

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról