Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 15. 12:00

Megjöttek az eszközre szabott értékelések a Play Áruházba

Élesedett a tavaly bejelentett újfajta listázás, amivel relevánsabb felhasználói visszajelzéseket láthatunk a letölteni kívánt alkalmazásról.

A Google elkezdte élesíteni a Play Áruház tavaly bejelentett újfajta értékelési megjelenítését, mostantól a digitális appboltban a használt eszköz típusától függően jelennek meg az értékelések és vélemények, tehát attól függően, hogy telefont, táblagépet, vagy például Chromebookot használunk. A vélemények közt azon felhasználók ellenőrzött visszajelzéseit olvashatjuk, akik egyező típusú eszközt használnak az alkalmazás futtatásához.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A fejlesztést indokolja, hogy az androidos alkalmazásoknak egyre több formához és kijelzőhöz kell igazodniuk, és aki egy WearOS-t futtató okosórára szeretne telepíteni egy appot, annak időpazarlás végiggörgetnie a telefonos verzióiról adott értékeléseket, vagy például egy összehajtható okostelefonon más felhasználói élményt nyújt a YouTube, mint egy hagyományos méretű okostelefonon.

Esper Mishaal Rahman és a Google eredeti blogbejegyzése megjegyzi, a táblagépek és az összehajtható eszközök ugyanabba a kategóriába tartoznak, és kiemeli, hogy nem a használt eszköz pontos modelljét veszi alapul, hanem a típust. A vélemények listázási módját egyébként manuálisan továbbra is át lehet állítani a három vonallal jelzett gombbal.

Via The Verge.

google_play_vélemények

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról