Szerző: Koi Tamás

2022. szeptember 7. 14:48

Egy hónap múlva jöhetnek az új Pixelek és a vadonatúj Google-okosóra

Egy nappal az Apple nagy bemutatója előtt kiküldte a meghívókat a Google a Pixel termékcsalád idei frissítésének eseményére, melyre október 6-án kerülhet sor.

Egy hónap múlva minden részletet elárul a Pixel termékcsalád legújabb tagjairól, így elsősorban a Pixel 7-sorozatú okostelefonokról és a Pixel Watch okosóráról a Google - a cég az október 6-i médiaesemény meghívóit kiváló időzítéssel egy nappal az Apple idén őszi bemutatója előtt, tegnap küldte ki a sajtónak.

pixel7_pro

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Az idei Google I/O-n belebegtetett új Pixelekről eddig meglehetősen kevés hivatalos részletet árult el a cég, így jóformán annyit tudni csak, hogy a Pixel 7-be és a Pixel 7 Próba a második generációs Tensor SoC kerül majd, elődjeiknél jobb kamerát kapnak és Android 13-at futtatnak.

A Pixel Watch szintén megérkezik majd október elején, ez lesz a Google talán legnagyobb hardveres dobása az elmúlt évekből, egyben az egyik utolsó reménysugár arra, hogy a Fitbittel megtámogatott cég ezúttal fel tudja-e venni a kesztyűt az Apple Watch elleni csatában.

Az október 6-i esemény érdekessége, hogy a Google ígérete szerint ugyanezen a napon az összes érintett termék elérhetővé válik a boltokban - már azokban a régiókban és országokban, ahol a Google hardvereit egyébként hivatalosan forgalmazzák.

a címlapról