:

Szerző: Koi Tamás

2022. szeptember 7. 14:48

Egy hónap múlva jöhetnek az új Pixelek és a vadonatúj Google-okosóra

Egy nappal az Apple nagy bemutatója előtt kiküldte a meghívókat a Google a Pixel termékcsalád idei frissítésének eseményére, melyre október 6-án kerülhet sor.

Egy hónap múlva minden részletet elárul a Pixel termékcsalád legújabb tagjairól, így elsősorban a Pixel 7-sorozatú okostelefonokról és a Pixel Watch okosóráról a Google - a cég az október 6-i médiaesemény meghívóit kiváló időzítéssel egy nappal az Apple idén őszi bemutatója előtt, tegnap küldte ki a sajtónak.

pixel7_pro

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Az idei Google I/O-n belebegtetett új Pixelekről eddig meglehetősen kevés hivatalos részletet árult el a cég, így jóformán annyit tudni csak, hogy a Pixel 7-be és a Pixel 7 Próba a második generációs Tensor SoC kerül majd, elődjeiknél jobb kamerát kapnak és Android 13-at futtatnak.

A Pixel Watch szintén megérkezik majd október elején, ez lesz a Google talán legnagyobb hardveres dobása az elmúlt évekből, egyben az egyik utolsó reménysugár arra, hogy a Fitbittel megtámogatott cég ezúttal fel tudja-e venni a kesztyűt az Apple Watch elleni csatában.

Az október 6-i esemény érdekessége, hogy a Google ígérete szerint ugyanezen a napon az összes érintett termék elérhetővé válik a boltokban - már azokban a régiókban és országokban, ahol a Google hardvereit egyébként hivatalosan forgalmazzák.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.