Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. augusztus 26. 12:55

Megújul a Steam mobilalkalmazás

QR-kódos bejelentkezési lehetőséget, hatékonyabb értesítési rendszert és letisztultabb felületet kapott a Steam mobilalkalmazás egyelőre bétában létező új verziója.

Ugyan a Steam a világ legnépszerűbb platformjának számít, ha PC-játékokról van szó, a bevált asztali alkalmazás mellett egészen más úton halad a mobilos verzió, ami 2012 óta nem változott különösebben. A Valve azonban láthatóan koncentráltabban kezdett el mozgósítani erőforrásokat a Steam mobilverziójára is: megérkezett az új béta, ami a cég bejegyzése szerint teljesen új keretrendszerre épül és modernebb dizájnt kapott.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A fejlesztők megjegyzik, hogy bár drámaian frissnek hathat a felület, a megszokott funkciók maradtak, emellett pár újdonságra is felfigyelhetnek a játékosok. Többek közt átgondoltabb értesítési rendszer, egy új hitelesítő felület, átláthatóbb könyvtárnézet, jobb böngészési élmény és személyreszabott hírfolyam javítja tovább a felhasználói élményt, illetve a kliens már képes több fiókot is támogatni. Az új Steam mobilalkalmazás Android és iOS platformokon egyaránt elérhető a béta programok résztvevői számára, a stabil verzió megjelenésének időpontját egyelőre nem közölte a cég.

Via The Verge.

steam_megujult

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról