Szerző: Koi Tamás

2022. augusztus 18. 13:23

Három hét múlva debütálhatnak az új iPhone-ok

Szeptember 7-én lebbentheti fel a fátylat az új generációs iPhone-okról, illetve az új Apple Watch okosórákról az Apple, mely rendszerint ez idő tájt tartja évenkénti nagy, őszi termékbejelentését.

Három héten belül minden hivatalos részlet kiderülhet az új iPhone-okról, miután az Apple szeptember 7-én tervezi a termékcsalád idei frissítésének a bemutatását - állítja a Bloomberg mindig jól értesült bennfentes újságírója, Mark Gurman. 

Gurmannek persze nem kell különösebben nagy jóstehetségnek lennie ahhoz, hogy a premier időpontját megtippelje, hiszen az Apple rendszerint szeptember első felében, illetve szeptember közepén tartja a nagy őszi termékbejelentő-eseményeket, melyen az iPhone-ok mellett újabban rendszerint az Apple Watch okosórák új generációja is teret kap.

iphone_14

En ensom person ler ikke lett. (x)

Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

En ensom person ler ikke lett. (x) Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

Az új iPhone-ok kapcsán a korábbi pletykák többnyire moderált frissítésekről szóltak, a legnagyobb dobás, hogy eltűnhet a kínálatból a mini variáns, vagyis a legkisebb iPhone, helyette két, méretében különböző, de alapvetően nagyobbacska alapmodell és a szokásos Pro és Pro Max variánsok láthatnak majd napvilágot - utóbbiaknál eltűnik végre a notch, de így is megmaradnak a szenzoroknak és a kamerának a rések az előlapon.

Az iPhone 14-széria tagjai Gurman szerint szeptember 16-án kerülhetnek a boltokba, vagyis szinte napra pontosan akkor, amikor a 2021-es modellek forgalmazása megkezdődött. Az okostelefonok mellett a cég bemutatja majd az Apple Watch termékcsalád új tagjait is, köztük a várakozások szerint egy új, kifejezetten kültéri sporttevékenységhez fejlesztett változatot és egy SE-utódot is. 

Október végén 8 alkalmas, 24 órás, online képzéseket indítunk, melyekre most early bird kedvezménnyel jelentkezhetsz. A képzések utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

roller coaster

3

Profit-hullámvasúton a Samsung

2022. október 6. 14:39

A dél-koreai multit elérte válság szele, három év óta először csökkenhet a cég profitja.