Szerző: Koi Tamás

2022. augusztus 18. 13:23

Három hét múlva debütálhatnak az új iPhone-ok

Szeptember 7-én lebbentheti fel a fátylat az új generációs iPhone-okról, illetve az új Apple Watch okosórákról az Apple, mely rendszerint ez idő tájt tartja évenkénti nagy, őszi termékbejelentését.

Három héten belül minden hivatalos részlet kiderülhet az új iPhone-okról, miután az Apple szeptember 7-én tervezi a termékcsalád idei frissítésének a bemutatását - állítja a Bloomberg mindig jól értesült bennfentes újságírója, Mark Gurman. 

Gurmannek persze nem kell különösebben nagy jóstehetségnek lennie ahhoz, hogy a premier időpontját megtippelje, hiszen az Apple rendszerint szeptember első felében, illetve szeptember közepén tartja a nagy őszi termékbejelentő-eseményeket, melyen az iPhone-ok mellett újabban rendszerint az Apple Watch okosórák új generációja is teret kap.

iphone_14

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Az új iPhone-ok kapcsán a korábbi pletykák többnyire moderált frissítésekről szóltak, a legnagyobb dobás, hogy eltűnhet a kínálatból a mini variáns, vagyis a legkisebb iPhone, helyette két, méretében különböző, de alapvetően nagyobbacska alapmodell és a szokásos Pro és Pro Max variánsok láthatnak majd napvilágot - utóbbiaknál eltűnik végre a notch, de így is megmaradnak a szenzoroknak és a kamerának a rések az előlapon.

Az iPhone 14-széria tagjai Gurman szerint szeptember 16-án kerülhetnek a boltokba, vagyis szinte napra pontosan akkor, amikor a 2021-es modellek forgalmazása megkezdődött. Az okostelefonok mellett a cég bemutatja majd az Apple Watch termékcsalád új tagjait is, köztük a várakozások szerint egy új, kifejezetten kültéri sporttevékenységhez fejlesztett változatot és egy SE-utódot is. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról