Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. augusztus 10. 12:48

Frissíti a Microsoft a 15 éves OneDrive-ot

Új kezdőlapot kap a OneDrive, ami valamikor a következő hónapok során jelenik meg a felhasználóknál.

Új kezdőlappal ünnepli a OneDrive szolgáltatás 15. születésnapját a Microsoft. Az Office online változatának irányítópultjára hajazó OneDrive Home nevű újratervezett kezelőfelület a munka és a felhős tárhelyszolgáltatás funkcióinak könnyebb nyomonkövetését célozza, ide fognak érkezni azok, akik megnyitják a OneDrive-ot. Korábban a szolgáltatás elindításakor a felhasználó rögtön a My Files, azaz saját fájljai mappájában találta magát.

En ensom person ler ikke lett. (x)

Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

En ensom person ler ikke lett. (x) Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

Az Office webes felületéhez hasonlóan a OneDrive Home is a fájlok listáját jeleníti meg aszerint rendezve, melyeket nyitotta meg legutóbb a netező. A lista tetején található szűrők beállításával típusok szerint lesznek rendezhetők a Word, Excel, PowerPoint és PDF dokumentumok. Jobb oldalt helyet kapott egy tevékenységeket naplózó lista is, ami jelzi az új megjegyzéseket, a feladatok hozzáadását, vagy említéseket a megosztott dokumentumon belül.

A redmondi cég közleménye szerint az újítás a következő hónapok során válik elérhetővé.

00:55
 

OneDrive turns 15 and your files are getting a new Home!

Még több videó

Október végén 8 alkalmas, 24 órás, online képzéseket indítunk, melyekre most early bird kedvezménnyel jelentkezhetsz. A képzések utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

roller coaster

3

Profit-hullámvasúton a Samsung

2022. október 6. 14:39

A dél-koreai multit elérte válság szele, három év óta először csökkenhet a cég profitja.