Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. augusztus 10. 12:48

Frissíti a Microsoft a 15 éves OneDrive-ot

Új kezdőlapot kap a OneDrive, ami valamikor a következő hónapok során jelenik meg a felhasználóknál.

Új kezdőlappal ünnepli a OneDrive szolgáltatás 15. születésnapját a Microsoft. Az Office online változatának irányítópultjára hajazó OneDrive Home nevű újratervezett kezelőfelület a munka és a felhős tárhelyszolgáltatás funkcióinak könnyebb nyomonkövetését célozza, ide fognak érkezni azok, akik megnyitják a OneDrive-ot. Korábban a szolgáltatás elindításakor a felhasználó rögtön a My Files, azaz saját fájljai mappájában találta magát.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az Office webes felületéhez hasonlóan a OneDrive Home is a fájlok listáját jeleníti meg aszerint rendezve, melyeket nyitotta meg legutóbb a netező. A lista tetején található szűrők beállításával típusok szerint lesznek rendezhetők a Word, Excel, PowerPoint és PDF dokumentumok. Jobb oldalt helyet kapott egy tevékenységeket naplózó lista is, ami jelzi az új megjegyzéseket, a feladatok hozzáadását, vagy említéseket a megosztott dokumentumon belül.

A redmondi cég közleménye szerint az újítás a következő hónapok során válik elérhetővé.

00:55
 

OneDrive turns 15 and your files are getting a new Home!

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról