Szerző: Koi Tamás

2022. augusztus 4. 10:41

Felejtős a Tinder-randi a metaverzumban

Úgy tűnik, a Tinder sem hisz már feltétlenül a metaverzum sikerében, egész pontosan a virtuális valóságba helyezett randikban.

Bármennyire is izgalmasan - vagy éppen abszurdan - hangzik a metaverzumon keresztüli tinderes randi, jó darabig a hagyományos, lapozgatós módszer marad a Meta Group zászlóshajója a tavaly belengetett "Tinderverse" helyett, melynek egyik legfőbb támogatója, a randiplatform vezetője, Renate Nyborg augusztus elején távozott a cégtől.

tinderverse

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az anyavállalat, a Match csoport vezetése a cégcsoporthoz 2021-ben került, Hyperconnect nevű leányvállalatát ezzel párhuzamosan arra szólította fel, hogy a metaverzummal kapcsolatos fejlesztéseket jelentős mértékben fogják vissza, mivel a cégvezetés már koránt sincs meggyőződve arról, hogy a metaverzumnak nevezett virtuális valóság, kiterjesztett valóság egyveleg akkora siker lesz, mint azt egyes piaci érdekeltek várják.

A Tindernek, illetve anyavállalatának egyébként - érthető okokból - nem tett jót az elmúlt két év pandémiás bezártsága, a randiappok forgalma egészen a tavalyi év második feléig, az átoltottság jelentős felfutásáig meglehetősen hervasztó volt, illetve dacára a járványhelyzet enyhülésének, az idei évet sem kezdte jól a platform - többek közt ennek is köszönhető a Match csoport útkeresése.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról