Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. július 5. 12:31

Soványabb Outlook appot kapnak az androidosok

A személyes Outlook, Hotmail, Live és MSN fiókok könnyebb kezelését célozza meg az Outlook levelező androidos kliensének soványított verziója, amit július végén világszerte elérhetővé tesz a Microsoft.

A Microsoft már dolgozik az Outlook levelező „Lite” kiadásán, ami hamarosan minden androidos számára letölthetővé válik – szúrta ki a ZDNet a Windows 365 Roadmap leírásai közt. Az eddigi információk szerint egészen pontosan július végére tervezi az élesítést a redmondi vállalat. Ugyan Outlook Lite alkalmazás egy ideje elérhető bizonyos kiválasztott régiókban, de a Microsoft most egy szélesebb körben, világszerte letölthető verziót fog élesíteni.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az alkalmazás leírása szerint az app az Outlook eddig ismert fő előnyeit kínálja majd, de hogy ezek pontosan mik, azt nem részletezi. A soványított verzió a kisebb méret mellé gyorsabb teljesítményt ígér, amiből főleg a gyengébb készülékek felhasználói profitálhatnak. Egy támogatási cikk szerint az Outlook Lite csak a személyes Outlook-, Hotmail-, Live- és MSN-fiókokat támogatja majd, a munkahelyi vagy iskolai fiókokat nem, és kompromisszumot jelent majd, hogy csupán egy fiókot és fióktípust használhatunk vele.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.