Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. július 5. 12:31

Soványabb Outlook appot kapnak az androidosok

A személyes Outlook, Hotmail, Live és MSN fiókok könnyebb kezelését célozza meg az Outlook levelező androidos kliensének soványított verziója, amit július végén világszerte elérhetővé tesz a Microsoft.

A Microsoft már dolgozik az Outlook levelező „Lite” kiadásán, ami hamarosan minden androidos számára letölthetővé válik – szúrta ki a ZDNet a Windows 365 Roadmap leírásai közt. Az eddigi információk szerint egészen pontosan július végére tervezi az élesítést a redmondi vállalat. Ugyan Outlook Lite alkalmazás egy ideje elérhető bizonyos kiválasztott régiókban, de a Microsoft most egy szélesebb körben, világszerte letölthető verziót fog élesíteni.

Popcorn + IT

Több 100 előadás felvétele a HWSW Youtube csatornáján - csatlakozz!

Popcorn + IT Több 100 előadás felvétele a HWSW Youtube csatornáján - csatlakozz!

Az alkalmazás leírása szerint az app az Outlook eddig ismert fő előnyeit kínálja majd, de hogy ezek pontosan mik, azt nem részletezi. A soványított verzió a kisebb méret mellé gyorsabb teljesítményt ígér, amiből főleg a gyengébb készülékek felhasználói profitálhatnak. Egy támogatási cikk szerint az Outlook Lite csak a személyes Outlook-, Hotmail-, Live- és MSN-fiókokat támogatja majd, a munkahelyi vagy iskolai fiókokat nem, és kompromisszumot jelent majd, hogy csupán egy fiókot és fióktípust használhatunk vele.

a címlapról