Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. június 17. 13:42

Új strapakütyük jönnek a Samsungtól

Július 13-án hull le a lepel a Samsung Galaxy Xcover 6 Pro és a Galaxy Tab Active 4 Pro készülékekről.

Androidos gyártókból csak keveset lehetne említeni azok közül, akik a környezeti viszontagságoknak ellenálló strapamobillal- vagy tablettel állnak elő a piacon, ebbe a körbe tartozik a Samsung is. A dél-koreai gyártó bejelentette, hogy július 13-án online esemény keretén belül nagy bejelentés várható, mindehhez csatolt egy képet, amin sejthetően a Samsung Galaxy Xcover 6 Pro és a Galaxy Tab Active 4 Pro készülékek szerepelnek.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az ütésálló design mellett a Galaxy Xcover 6 Pro várhatóan kamerakivágással ellátott TFT-kijelzőt kap, míg a hátlapra duálkamera-rendszer kerül, adott lesz az 5G-támogatás, illetve cserélhető akkumulátor látja el energiával, mindeközben marad a 3,5 milliméteres fülhallgató-jack. A Galaxy Tab Active 4 Pro pedig egy megerősített szerkezetű eszköz lesz S-Pen stylus támogatással.

A strapamobilok választéka nem túl széles a mobilpiacon, a gyártók inkább a hagyományos modellek fejlesztésére összpontosítanak. A Samsung Xcover és a Tab Active termékcsaládokon kívül még a Motorolát és a Nokiát lehet említeni a nagy szereplők közül, azon belül is a Motorola Defy és Nokia XR20 készülékeket, amelyek a masszív kialakítás mellett középkategóriás specifikációkat is kínálnak.

A két eszköz pontos specifikációit, árát és elérhetőségét a hivatalos bejelentésen árulja el a cég.

samsung_strapa

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról