Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. június 17. 13:42

Új strapakütyük jönnek a Samsungtól

Július 13-án hull le a lepel a Samsung Galaxy Xcover 6 Pro és a Galaxy Tab Active 4 Pro készülékekről.

Androidos gyártókból csak keveset lehetne említeni azok közül, akik a környezeti viszontagságoknak ellenálló strapamobillal- vagy tablettel állnak elő a piacon, ebbe a körbe tartozik a Samsung is. A dél-koreai gyártó bejelentette, hogy július 13-án online esemény keretén belül nagy bejelentés várható, mindehhez csatolt egy képet, amin sejthetően a Samsung Galaxy Xcover 6 Pro és a Galaxy Tab Active 4 Pro készülékek szerepelnek.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Az ütésálló design mellett a Galaxy Xcover 6 Pro várhatóan kamerakivágással ellátott TFT-kijelzőt kap, míg a hátlapra duálkamera-rendszer kerül, adott lesz az 5G-támogatás, illetve cserélhető akkumulátor látja el energiával, mindeközben marad a 3,5 milliméteres fülhallgató-jack. A Galaxy Tab Active 4 Pro pedig egy megerősített szerkezetű eszköz lesz S-Pen stylus támogatással.

A strapamobilok választéka nem túl széles a mobilpiacon, a gyártók inkább a hagyományos modellek fejlesztésére összpontosítanak. A Samsung Xcover és a Tab Active termékcsaládokon kívül még a Motorolát és a Nokiát lehet említeni a nagy szereplők közül, azon belül is a Motorola Defy és Nokia XR20 készülékeket, amelyek a masszív kialakítás mellett középkategóriás specifikációkat is kínálnak.

A két eszköz pontos specifikációit, árát és elérhetőségét a hivatalos bejelentésen árulja el a cég.

samsung_strapa

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról