:

Szerző: Koi Tamás

2022. június 3. 11:54

Üzleti ügyfelek is megkapják a Yettel 5G-s vezetékhelyettesítő netjét

Egy hónappal a lakossági termék bevezetését követően immár vállalkozások számára is elérhetővé tette 5G-alapú, helyhez kötött mobilnet-konstrukcióját a Yettel.

A Yettel alighanem belátta, hogy nem csak családi házak vagy lakások találhatók vezetékesinternet-ellátottság alapján mostohán kezelt, viszont 5G-s szolgáltatással lefedett területen, hanem vállalkozások székhelyei, netán telephelyei, ezért a cég egy hónappal a lakossági termék bevezetését követően adószámmal rendelkező jogi személyek részére is elérhetővé tette 5G-alapú, helyhez kötött, vezeték nélküli internetcsomagját.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az IrodaNet Pro pontosan ugyanúgy épül fel, és ugyanazt tudja, mint a lakossági konstrukció, vagyis egy előzetes címadatbázis-alapú szűrést, majd egy helyszíni mérést követően a telepítést végző szakemberek elhelyeznek a végponton egy beltéri vagy kültéri antennával ellátott berendezést, amivel ideális esetben akár 1000 Mbps letöltési sebesség is elérhető.

A díjcsomag havi nettó 4900 forinttól érhető el, köthető akár 24 hónapos hűségszerződéssel is (a lakossági szolgáltatásnál ezt a törvény nem teszi lehetővé), illetve bérelhető mellé 5G-s router is, ami az eszközök borsos árát tekintve kézenfekvő ajánlatnak számít.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.