Szerző: Koi Tamás

2022. május 26. 13:02

Megérkezett a Top Gun kiegészítő az MS Flight Simulatorhoz

Bár a Flight Simulator sorozat eddig többnyire a polgári repülésre fókuszált, most - némi hollywoodi hátszéllel - itt az ingyenes Top Gun: Maverick kiegészítő, amiben a légierő vadászgépeivel is lehet repülni.

Némi kényszervárakozást követően - a mozipremierhez időzítve - megjelent a Top Gun: Maverick kiegészítő a Microsoft Flight Simulatorhoz, melyben a széria lényegesen lassabb, zömében utasszállító repülőgépekhez szokott rajongói kipróbálhatják reflexeiket vadászpilótaként, illetve leendő vadászpilótaként.

01:28
 

Microsoft Flight Simulator – Top Gun: Maverick Expansion – Available Now

Még több videó

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az ingyenes DLC-ből ezzel együtt is teljesen hiányzik a légiharc, a játékosok ugyanakkor a filmben látottak alapján mintázott F/A-18E Super Hornet botkoránya mögé pattanva három kiképzőküldetésben próbálhatják ki magukat, illetve megpróbálkozhatnak minden kezdő vadászpilóta egyik legrettegettebb kihívásával, a repülőgéphordozón végzett leszállási manőverrel.

A kiképzést követően kezdődhet az önfeledt száguldozás öt küldetésen keresztül különféle kanyonokban és hegygerincek felett, aki pedig tovább fokozná a tempót, az egy hiperszonikus kiképzőgéppel elrepülhet egészen a sztratoszféráig is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról