Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. május 23. 09:56

Megszünteti a WhatsApp a régebbi iPhone-ok támogatását

Október 24. után a csevegőprogram már nem fog futni azokon a készülékeken, amik iOS 10-et és iOS 11-et futtatnak.

A WhatsApp hamarosan több iOS-es eszköz támogatását is megszünteti, az év végétől kezdve már nem fog futni iOS 10 és iOS 11 rendszerek alatt. A WABetaInfo szerint a cég arra figyelmeztette az említett modellek tulajdonosait, hogy frissítsék a készülékük szoftverét, amennyiben október 24. után is szeretnék használni a WhatsAppot. Ez egészen pontosan jelenleg az iPhone 5 és iPhone 5c telefonokra vonatkozik, amik már jócskán benne vannak korban, így az intézkedés valószínűleg nem érint túlságosan széles kört. Értelemszerűen akik az iOS 12-t futtatják már az iPhone 5s, iPhone 6, vagy iPhone 6s típusokon, azoknak nincs teendőjük.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A WhatsApp súgójában a vállalat már azt írja, hogy az iPhone-felhasználóknak iOS 12 vagy újabb rendszert kell futtatniuk az alkalmazás használatához, míg az androidosoknak az operációs rendszerük 4.1-es vagy újabb verziójára van szükségük. 

A lépés már időszerűnek tűnik, mivel már csak pár hét, míg az Apple bejelenti a WWDC fejlesztői konferencián az iOS 16-ot, ami az eddigi szivárgások szerint az iPhone 6s, iPhone 6s Plus és iPhone SE modellekre már nem lesz letölthető.

Via 9to5mac.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.