:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. május 23. 09:56

Megszünteti a WhatsApp a régebbi iPhone-ok támogatását

Október 24. után a csevegőprogram már nem fog futni azokon a készülékeken, amik iOS 10-et és iOS 11-et futtatnak.

A WhatsApp hamarosan több iOS-es eszköz támogatását is megszünteti, az év végétől kezdve már nem fog futni iOS 10 és iOS 11 rendszerek alatt. A WABetaInfo szerint a cég arra figyelmeztette az említett modellek tulajdonosait, hogy frissítsék a készülékük szoftverét, amennyiben október 24. után is szeretnék használni a WhatsAppot. Ez egészen pontosan jelenleg az iPhone 5 és iPhone 5c telefonokra vonatkozik, amik már jócskán benne vannak korban, így az intézkedés valószínűleg nem érint túlságosan széles kört. Értelemszerűen akik az iOS 12-t futtatják már az iPhone 5s, iPhone 6, vagy iPhone 6s típusokon, azoknak nincs teendőjük.

ATRO - új szemléletmód a robotikában (x)

A moduláris rendszerrel bármilyen alkalmazáshoz összeállítható a megfelelő robotkinematika.

ATRO - új szemléletmód a robotikában (x) A moduláris rendszerrel bármilyen alkalmazáshoz összeállítható a megfelelő robotkinematika.

A WhatsApp súgójában a vállalat már azt írja, hogy az iPhone-felhasználóknak iOS 12 vagy újabb rendszert kell futtatniuk az alkalmazás használatához, míg az androidosoknak az operációs rendszerük 4.1-es vagy újabb verziójára van szükségük. 

A lépés már időszerűnek tűnik, mivel már csak pár hét, míg az Apple bejelenti a WWDC fejlesztői konferencián az iOS 16-ot, ami az eddigi szivárgások szerint az iPhone 6s, iPhone 6s Plus és iPhone SE modellekre már nem lesz letölthető.

Via 9to5mac.

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.

a címlapról