:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. május 19. 10:25

A legnépszerűbb videórészeket emeli ki a YouTube újítása

Gráfon mutatja a lejátszó, hogy hol lehetnek a vicces, vagy legérdekesebb jelenetek.

A korábbinál jóval egyszerűbben megtalálhatók lesznek a YouTube-videók legjobb pillanatai egy új fejlesztésnek köszönhetően. A videóplatform frissített asztali és mobilos lejátszóiban láthatóvá vált a legnépszerűbb, azaz legtöbbször lejátszott szegmensek kiemelése, aminek köszönhetően nem kell többet találgatni, hol lehet egy videó legviccesebb jelenete.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A lejátszó ehhez miniatűr előnézet mellett egy gráfon ábrázolt idővonalat mutat, ahol a kiugrások jelzik, hogy mely részeket játszották le legtöbbször korábban a felhasználók. A kísérleti funkció egyelőre csak a YouTube Premium-előfizetőinek érhető el az „Új” szekció alatt.

Az újítás egy tartalmasabb fejlesztési hullám része a kiterjesztett teljesképernyős mód és az automatikusan generált fejezetek mellett, amivel a videóplatform a tartalmon belüli tájékozódást szeretné hatékonyabbá tenni. Emellett nemsokára elérhetővé válik a Single Loop is, amivel végtelenítve lehet újrajátszhatóvá tenni egyetlen kiválasztott videót.

Via Engadget.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.