Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. május 19. 10:25

A legnépszerűbb videórészeket emeli ki a YouTube újítása

Gráfon mutatja a lejátszó, hogy hol lehetnek a vicces, vagy legérdekesebb jelenetek.

A korábbinál jóval egyszerűbben megtalálhatók lesznek a YouTube-videók legjobb pillanatai egy új fejlesztésnek köszönhetően. A videóplatform frissített asztali és mobilos lejátszóiban láthatóvá vált a legnépszerűbb, azaz legtöbbször lejátszott szegmensek kiemelése, aminek köszönhetően nem kell többet találgatni, hol lehet egy videó legviccesebb jelenete.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A lejátszó ehhez miniatűr előnézet mellett egy gráfon ábrázolt idővonalat mutat, ahol a kiugrások jelzik, hogy mely részeket játszották le legtöbbször korábban a felhasználók. A kísérleti funkció egyelőre csak a YouTube Premium-előfizetőinek érhető el az „Új” szekció alatt.

Az újítás egy tartalmasabb fejlesztési hullám része a kiterjesztett teljesképernyős mód és az automatikusan generált fejezetek mellett, amivel a videóplatform a tartalmon belüli tájékozódást szeretné hatékonyabbá tenni. Emellett nemsokára elérhetővé válik a Single Loop is, amivel végtelenítve lehet újrajátszhatóvá tenni egyetlen kiválasztott videót.

Via Engadget.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.