:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. május 19. 10:25

A legnépszerűbb videórészeket emeli ki a YouTube újítása

Gráfon mutatja a lejátszó, hogy hol lehetnek a vicces, vagy legérdekesebb jelenetek.

A korábbinál jóval egyszerűbben megtalálhatók lesznek a YouTube-videók legjobb pillanatai egy új fejlesztésnek köszönhetően. A videóplatform frissített asztali és mobilos lejátszóiban láthatóvá vált a legnépszerűbb, azaz legtöbbször lejátszott szegmensek kiemelése, aminek köszönhetően nem kell többet találgatni, hol lehet egy videó legviccesebb jelenete.

ATRO - új szemléletmód a robotikában (x)

A moduláris rendszerrel bármilyen alkalmazáshoz összeállítható a megfelelő robotkinematika.

ATRO - új szemléletmód a robotikában (x) A moduláris rendszerrel bármilyen alkalmazáshoz összeállítható a megfelelő robotkinematika.

A lejátszó ehhez miniatűr előnézet mellett egy gráfon ábrázolt idővonalat mutat, ahol a kiugrások jelzik, hogy mely részeket játszották le legtöbbször korábban a felhasználók. A kísérleti funkció egyelőre csak a YouTube Premium-előfizetőinek érhető el az „Új” szekció alatt.

Az újítás egy tartalmasabb fejlesztési hullám része a kiterjesztett teljesképernyős mód és az automatikusan generált fejezetek mellett, amivel a videóplatform a tartalmon belüli tájékozódást szeretné hatékonyabbá tenni. Emellett nemsokára elérhetővé válik a Single Loop is, amivel végtelenítve lehet újrajátszhatóvá tenni egyetlen kiválasztott videót.

Via Engadget.

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.

a címlapról