:

Szerző: Koi Tamás

2022. május 18. 13:23

Megkegyelmez az ingyenes G Suite csomag felhasználóinak a Google

Visszakozott eredeti, év eleji terveiből a Google, így mégsem tereli át az ingyenes G Suite csomagok felhasználóit a fizetős Workspaces szolgáltatások használatára.

Öt hónappal az eredeti bejelentést követően visszakozott a Google, így nem kell fizetniük a továbbiakban sem azoknak, akik korábban éveken keresztül ingyen vették igénybe a G Suite alapcsomagot. Az egyetlen feltétel, hogy az ingyenes csomag csak azok számára tartható meg, akik nem kereskedelmi céllal használják a szolgáltatást.

ATRO - új szemléletmód a robotikában (x)

A moduláris rendszerrel bármilyen alkalmazáshoz összeállítható a megfelelő robotkinematika.

ATRO - új szemléletmód a robotikában (x) A moduláris rendszerrel bármilyen alkalmazáshoz összeállítható a megfelelő robotkinematika.

Az eredeti tervek szerint a Google május 1-jével konvertálta volna át az ingyenes G Suite csomagokat a felhasználói szokásoktól függően valamelyik fizetős Workspaces konstrukcióra, ebből azonban végül jó eséllyel a komoly év eleji felhasználói zúgolódás hatására nem lett semmi.

Helyette új határidőt szabott meg a Google - a magánfelhasználók most június 27-ig jelezhetik (ezen a hivatkozáson vagy a Google Admin konzolon keresztül), hogy továbbra is változatlan feltételekkel kívánják igénybe venni a G Suite csomagot, ha viszont nem tesznek semmit, a fiókjukat automatikusan felfüggeszti a Google augusztus 1-jével. A fiók csomagváltással, illetve a G Suite további használatára vonatkozó pótlólagos nyilatkozattal aktiválható újra.

Via The Verge.

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.

a címlapról