:

Szerző: Koi Tamás

2022. május 18. 13:23

Megkegyelmez az ingyenes G Suite csomag felhasználóinak a Google

Visszakozott eredeti, év eleji terveiből a Google, így mégsem tereli át az ingyenes G Suite csomagok felhasználóit a fizetős Workspaces szolgáltatások használatára.

Öt hónappal az eredeti bejelentést követően visszakozott a Google, így nem kell fizetniük a továbbiakban sem azoknak, akik korábban éveken keresztül ingyen vették igénybe a G Suite alapcsomagot. Az egyetlen feltétel, hogy az ingyenes csomag csak azok számára tartható meg, akik nem kereskedelmi céllal használják a szolgáltatást.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az eredeti tervek szerint a Google május 1-jével konvertálta volna át az ingyenes G Suite csomagokat a felhasználói szokásoktól függően valamelyik fizetős Workspaces konstrukcióra, ebből azonban végül jó eséllyel a komoly év eleji felhasználói zúgolódás hatására nem lett semmi.

Helyette új határidőt szabott meg a Google - a magánfelhasználók most június 27-ig jelezhetik (ezen a hivatkozáson vagy a Google Admin konzolon keresztül), hogy továbbra is változatlan feltételekkel kívánják igénybe venni a G Suite csomagot, ha viszont nem tesznek semmit, a fiókjukat automatikusan felfüggeszti a Google augusztus 1-jével. A fiók csomagváltással, illetve a G Suite további használatára vonatkozó pótlólagos nyilatkozattal aktiválható újra.

Via The Verge.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.