Szerző: Koi Tamás

2022. május 10. 10:22

Megkezdte az előfizetők toborzását hazánkban a Disney+

Még el sem indult Magyarországon, de már megkezdte az előfizetők toborzását a világ egyik legnagyobb előfizetéses videostreaming-szolgáltatója, a Disney+.

Nyolc hónapnyi előfizetés áráért egy évig nézhetik a Disney+ tartalmait azok, akik a szolgáltatás hivatalos magyarországi rajtja, azaz június 14. előtt vállalják, hogy határozott időre leszerződnek az SVOD-szolgáltatóval - jelentette be ma reggel a cég. 

bobafett
jelenet a boba fett könyvéből (forrás: disney)

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az idén nyáron jelentős területi bővítés előtt álló Disney+ az éves előfizetés során egyébként is kedvezményt kínál, így 24900 forintba kerülne egy évnyi tagság, ami egyébként tízhavi díjnak felel meg - ezt most a promóciós időszakban, június 13-án éjfélig 19890 forintra csökkenti a cég. 

A Disney számos, jól csengő címet kínál katalógusában elsősorban a sci-fi és képregényuniverzumok rajongói, illetve a gyerekműsorok kedvelői számára, a jelenleg intenzív piacbővítési stratégiát folytató szolgáltatónak egyben elemi érdeke, hogy az ügyfeleket hosszabb távon is magához tudja láncolni.

A 2019-ben elrajtolt Disney+ a piac egyik legfiatalabb szereplője, amit a katalógus mérete is tükröz - jóllehet a platformon elérhető tartalom mennyisége az elmúlt időszakban az előfizetőszám növekedésével párhuzamosan számottevő mértékben bővült.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról