:

Szerző: Koi Tamás

2022. május 10. 10:22

Megkezdte az előfizetők toborzását hazánkban a Disney+

Még el sem indult Magyarországon, de már megkezdte az előfizetők toborzását a világ egyik legnagyobb előfizetéses videostreaming-szolgáltatója, a Disney+.

Nyolc hónapnyi előfizetés áráért egy évig nézhetik a Disney+ tartalmait azok, akik a szolgáltatás hivatalos magyarországi rajtja, azaz június 14. előtt vállalják, hogy határozott időre leszerződnek az SVOD-szolgáltatóval - jelentette be ma reggel a cég. 

bobafett
jelenet a boba fett könyvéből (forrás: disney)

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x)

Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x) Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

Az idén nyáron jelentős területi bővítés előtt álló Disney+ az éves előfizetés során egyébként is kedvezményt kínál, így 24900 forintba kerülne egy évnyi tagság, ami egyébként tízhavi díjnak felel meg - ezt most a promóciós időszakban, június 13-án éjfélig 19890 forintra csökkenti a cég. 

A Disney számos, jól csengő címet kínál katalógusában elsősorban a sci-fi és képregényuniverzumok rajongói, illetve a gyerekműsorok kedvelői számára, a jelenleg intenzív piacbővítési stratégiát folytató szolgáltatónak egyben elemi érdeke, hogy az ügyfeleket hosszabb távon is magához tudja láncolni.

A 2019-ben elrajtolt Disney+ a piac egyik legfiatalabb szereplője, amit a katalógus mérete is tükröz - jóllehet a platformon elérhető tartalom mennyisége az elmúlt időszakban az előfizetőszám növekedésével párhuzamosan számottevő mértékben bővült.

Május végén ismét 3 alkalommal jelentkezünk, lesz CI/CD, Flutter, és one-man-show is, ahol alaposan bemutatkozik a Tekton, a K8s natív pipeline.

:
a címlapról