Szerző: Koi Tamás

2022. április 29. 14:06

Igen, tényleg csinált egy szelfidrónt a Snap

Sokan az utolsó pillanatig nem vették komolyan, hogy a Snapchat platformot is üzemeltető Snap repülő szelfikamerán dolgozik, tegnap viszont kiderült, hogy nem viccelt a cég, amikor először ismertette terveit öt évvel ezelőtt.

A szelfikészítéshez használatos eszközök ma már külön termékkategóriát képeznek, az önmegvalósítás, kreativitás és némi nárcisztikus hajlam által vezérelt szelfikészítéshez pedig mostantól repülő célszerszámot is be lehet szerezni.

00:45
 

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Snapchat platformot üzemeltető Snap tegnap bejelentette új szelfidrónját, a 230 dollárba kerülő Pixy-t, mely tényleg semmi másra nem jó, csak szelfikészítésre. Éppen ezért az eszköz szögegyszerűen üzembe állítható, a funkcionalitásról pedig sokat elárul, hogy még kontroller sem jár hozzá, helyette egy nyomógombbal négy repülési-követési manőver választható ki a felszálláskor. Dolga végeztével pedig a drón magától landol a felhasználó tenyerében.

A Pixy egyelőre az Egyesült Államokban és Franciaországban szerezhető be, egyelőre nincs tervbe véve, hogy az eszközt más régiókba is forgalomba hozza a gyártó. 

a címlapról