Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. április 26. 14:06

Újabb védvonalat vezet be a Viber

A csevegőbe is megjött a kétlépcsős azonosítás, PIN-kóddal igazolhatják magukat a felhasználók.

A Viber globális vezetője bejelentette, hogy végre ez a csevegő is megkapja a kétlépcsős azonosítást, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy PIN-kódot és e-mailt rendeljenek a fiókjukhoz.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A kétlépcsős hitelesítés bekapcsolása után a felhasználó egy hatjegyű PIN-kódot hozhat létre, illetve e-mail címét is hozzá kell rendelnie a fiókjához, így amikor mobilról vagy számítógépről jelentkezik be, személyazonosságát a kód megadásával igazolhatja. Az egyedi kód elfelejtése esetén pedig a megadott címre kérheti a visszaállításhoz szükséges instrukciókat.

A csevegő tulajdonosai szerint a platformon belül a nem ellenőrzött fiókok számának csökkentése egyben segítheti a spam üzenetekkel való hatékonyabb leszámolást. A Viber a jövőben a biometrikus hitelesítés hozzáadásán is dolgozik.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról