Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. március 30. 13:55

Elindult a HWSW Instagram oldala!

Eddig soha nem látott szerkesztőségi képek, sztorik, hírek, cikkek várják azokat, akik bekövetnek minket az Instagramon.

22 év után már elég idősnek érezzük magunkat, így útnak indítottuk a HWSW Instagram oldalát. Az indulás örömére most hat olyan posztot is megosztottunk, amik rendhagyó módon nyújtanak betekintést a szerkesztőség életébe és történetébe.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Ha kíváncsi vagy olyan sztorikra, mint a Prohardver megtréfálása, vagy a nagy HWSW-s monitorteszt (ami végül soha nem jelent meg), akkor kövess be minket itt.

A platformon mostantól folyamatosan jelen leszünk, illetve a következő napokban és hetekben további, máshol nem publikált HWSW-s sztorikat osztunk meg.

insta_hwsw1

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról