:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. március 28. 13:07

Nagyot nőhet a fájlok méretkorláta a WhatsAppban

A Telegramhoz hasonlóan akár 2 gigabájtos médiafájlokat is át lehetne tuszkolni a csevegőben.

Argentínai felhasználók szűk körében teszteli új fejlesztését a WhatsApp, aminek köszönhetően az eddigi 100 megabájtról egészen 2 gigabájtig ugorhat az átküldhető médiafájlok maximális mérete. A csevegő konkurense, a Telegram már 2020 óta ennyit engedélyez, a Gmail esetében 25 MB, míg a Twitternél 1 GB a határ.

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Mivel az utóbbi időben egyre részletgazdagabbak és ezáltal helyigényesebbek a csúcsmobilokkal lőtt fotók és videók, ezért a felhasználók is keresik azokat a csatornákat, amelyeken keresztül kevésbé lebutítva tudják átküldeni a felvételeiket. A korlátnövelés a WhatsApp számára újabb felhasználókat hozhat a konyhára.

A WABetaInfo szerint hamarosan szélesebb körben is elérhető válhat az egyelőre bétában létező limitnövelés, de természetesen mivel egyelőre tesztről van szó, benne van a kalapban, hogy végül nem élesítik. A csevegő a közeljövőben más új funkciókkal is bővülhet, az eddig kiszúrt jelek alapján többek közt érkezhetnek a csoportszavazások, lehet majd reakciókat nyomni az üzenetekre, illetve időkorlát nélkül lesznek törölhetők az elküldött üzenetek.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.