Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. március 21. 10:54

Új törlési opciót kap az androidos Google app

Pár mozdulattal lesznek eltávolíthatók az elmúlt negyedóra keresési előzményei, ami az iOS-es alkalmazásban már több mint fél éve megtehető.

Az androidos Google alkalmazásba is megérkezik a funkció, amivel a felhasználók 15 percig visszamenően törölhetik keresési előzményeiket – erősítette meg a cég szóvivője a The Verge-nek.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A iOS-es mobilappban már tavaly júliusban megjelent a gyorstörlésre szolgáló gomb, aminek az előhívásához egyszerűen csak a jobb felső sarokban látható profilképre kell bökni, majd megkeresni a „Delete last 15 min" lehetőséget. Korábban csak hosszabb időszakokra vonatkozóan lehetett törölni a kereséseket, a legszűkösebb időintervallum az elmúlt egy óra volt. Az alkalmazásban az is beállítható, hogy a három, 18 vagy 36 hónapnál régebbi keresések automatikusan törlődjenek.

Az újítás a következő hetekben fokozatosan jelenik meg minden androidos felhasználónál, és van rá esély, hogy a keresőcég más termékeibe is beépülhet, talán desktopon is. Arra jelenleg nincs válasz, hogy a Google miért húzta eddig a saját mobilplatformján való bevezetést az iOS-hez képest, amit egyébként eredetileg 2021 végére ígért.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról