:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. március 11. 14:47

Új cuccokkal örvendezteti a streamereket a Razer

Három új termékkel bővült a játékosoknak szánt kiegészítőiről ismert Razer kínálata, aminek ezúttal a profi streamerek és tartalomkészítők örülhetnek.

A már meglévő Seiren portfólióba csatlakozik a mobilról streamelők dolgát megkönnyítő Seiren Bluetooth nevű csíptethető mikrofon, ami mint neve is jelzi, Bluetooth-on keresztül továbbítja a hangot okostelefon felé, így a viselője szabadon mozoghat és streamelhet akár sétálás közben is. Kapott zajszűrő funkciót, emellett egészen könnyű, a háza mindössze 16,4 grammos. A belsejében egy 140 milliamperórás akkumulátor van, ami akár 6 órán át működteti a kütyüt, USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető.

razer_seiren_bluetooth

A Razer Audio Mixer egy otthoni keverő, aminek az elején egy hagyományos jack ki- és bemenet van, míg a hátulján egy 48 voltos fantomtáppal kiegészített XLR bemenet, egy-egy ki- és bemenet, illetve egy optikai audiobemenet található az USB Type-C port található. A tetején négy potméterrel állíthatók a különféle értékek, míg a további gombok némító, hangtorzító, sípoló effekteket kínálnak. A beépített RGB fények a Razer Synapse szoftverrel vezérelhetők.

razer_audio_mixer_studio

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

 A Razer Key Light Chroma névre keresztelt LED-es fényforrás a fehér mellett színes fényt is képes kibocsátani 16,8 millió különböző árnyalatban, maximum 2800 lumenes fényerővel. A feladatot végző egység alapterülete 360 x 260 mm, aminek oldalához csatlakoztatható egy gömbfejben végződő gyári állvány, 553 és 1350 milliméter között állítható hosszúságban. Támogatja a Bluetooth-t és a wifit.

razer_light_coma

Az eszközök már rendelhetők a gyártó weboldaláról: a csíptethető mikrofonért 99,99 dollárt, a keverőért 249,99 dollárt, míg a lámpáért 299,99 dollárt kell kicsengetni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.