:

Szerző: Koi Tamás

2022. március 4. 13:36

Újra lehet itthon Google Street View autókra vadászni

Ismét Magyarországon fotózzák az utcákat a Google Street View autói, hogy a hazánkban 2013 óta elérhető szolgáltatást aktualizálják.

Március 11-én újra útjukra indulnak Magyarországon a Google Street View szolgáltatáshoz panorámafotókat készító autók - jelentette be a cég hazai képviselete pénteken. A járművek meghatározott menetrend szerint kisebb-nagyobb városokat egyaránt bejárnak majd, így a Dunántúlon például Sopron, Székesfehér, Szekszárd, Pécs, Veszprém és Ajka városát, az ország keleti felében pedig többek között Békéscsabát, Szegedet, Karcagot, Debrecent és Tiszaújvárost is érintik majd.

streetview_scuba

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

A Google ezúttal is felhívja a figyelmet, hogy kiemelten elkötelezett a személyes adatok védelme iránt, így a személyes adatok védelméhez való jogok érvényesülése érdekében a közzétételt megelőzően a képeket egy speciális eljárás alá vetik, amely elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok  nem lesznek beazonosíthatók.

A Street View lehetőséget kínál a felvételek közzétételét követően is további részletek (egyének, házak, autók, stb.)  elhomályosítására, ezt a képek jobb alsó sarkában található  "Hiba bejelentése" gombra kattintva lehet kérni.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.