Szerző: Koi Tamás

2022. március 3. 13:10

Itt az időalapú BKK-jegy

A hét elején a digitális csatornákon, így elsősorban az okostelefonos applikációkon keresztül elérhetővé vált a Budapest Közlekedési Központ (BKK) új típusú, időalapú digitális jegye.

Az egyszeri utazásra jogosító, hagyományos vonaljegyeken túl immár digitális, percalapú jegyek is vásárolhatók a BKK-nál. Az új termékek a BKK saját applikációján, a Budapest GO-n, illetve a Yettel Wallet és Telekom Mobilfizetés appokon keresztül is elérhetők - az új jegytípus vásárlásához mindegyik applikációból a legfrissebb verziót kell telepíteni az Androidot vagy iOS-t futtató okostelefonra.

yettel_wallet

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A percalapú digitális vonaljegyből jelenleg két változat érhető el, az egyik 30, a másik 90 percnyi, korlátlan átszállást biztosító utazást tesz lehetővé az első érvényesítéstől számítva. Előbbi 530, utóbbi 750 forintba kerül, vagyis elsősorban azoknak éri meg, akik eseti utazásuk során rövid idő alatt több járatot is igénybe vesznek az úti cél elérése érdekében.

A BKK saját appjában a jegyeket bankkártyás fizetéssel lehet megvásárolni majd a vásárlástól számítva két éven belül lehet felhasználni. A mobilszolgáltatóktól elérhető appok esetében - ahogy eddig is - a vásárlás ellenértéke hozzáadódik a tárgyhavi mobilszámla összegéhez, azaz utólag fizetendő. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról