Szerző: Koi Tamás

2022. február 17. 12:51

Magyar digitális transzformációs startupot vásárolt a McKinsey

Újabb felvásárlást jelentettek be a hét elején a magyarországi startup-szcénában - a McKinsey vitte a digitális transzformációra és innovációra szakosodott IncepTech-et.

Felvásárolta a budapesti székhelyű, digitális transzformációs és innovációs projektektre szakosodott IncepTech Kft.-t a McKinsey&Company, ezzel egyben London, Berlin és Stockholm után létrehozva a kontinensen a negyedik "digitális stúdióját". 

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A felvásárlás kapcsán kiadott közlemény szerint az akvizícióval a két érintett által képviselt "világok legjava" egyesül: a magas szintű üzleti tanácsadás és a technológiai startup háttérből fakadó gyakorlatiasság kombinálásával képesek lesznek akár fél év leforgása alatt, a gondolat megszületésétől egészen a kész termék piacra viteléig megoldást nyújtani ügyfeleik számára. 

Az IncepTechet 2014-ben alapította Buslig György László - a cég azóta hatvanfős vállalkozássá nőtte ki magát, melynek 2020-as árbevétele meghaladta az 1,75 milliárd forintot. A tranzakció anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra a felek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról