Szerző: Koi Tamás

2022. február 8. 10:22

Rengeteg újdonsággal érkezik a megújult BKK app

Alaposan ráncba szedi a BKK a korábban elsősorban fővárosi útvonaltervezésre használt BKK Futár appot, mely a hét második felétől BudapestGO néven működik tovább.

A tömegközlekedésnek ma már elválaszthatatlan része a közösségi közlekedés, különösen egy olyan nagyvárosban, mint Budapest, ahol a fővárosi tömegközlekedést koordináló Budapesti Közlekedési Központ eddigi applikációjával, a BKK Futárral lehetett eligazodni a több száz városi járat útvesztőjében.

01:52
 

Bemutatkozik a BudapestGO

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A BKK most többek közt a fentiek tükrében megújítja az appot, mely a hét második felétől BudapestGO néven működik tovább, egyebek mellett MOL BuBi integrációval, új widgettel, illetve jegy- és bérletvásárlási lehetőséggel kiegészítve. A hét elején bemutatott applikációba a tervek szerint a későbbiekben több, közösségi közlekedési szolgáltatást nyújtó cég is bekerülhet majd.

Újdonság lesz az applikációban a havi bérletek automatikus megújításának lehetősége, illetve a rendszer a hamarosan lejáró bérletekről push üzenetben is értesítést küldhet a felhasználó kérésére.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról