Szerző: Koi Tamás

2022. február 8. 10:22

Rengeteg újdonsággal érkezik a megújult BKK app

Alaposan ráncba szedi a BKK a korábban elsősorban fővárosi útvonaltervezésre használt BKK Futár appot, mely a hét második felétől BudapestGO néven működik tovább.

A tömegközlekedésnek ma már elválaszthatatlan része a közösségi közlekedés, különösen egy olyan nagyvárosban, mint Budapest, ahol a fővárosi tömegközlekedést koordináló Budapesti Közlekedési Központ eddigi applikációjával, a BKK Futárral lehetett eligazodni a több száz városi járat útvesztőjében.

01:52
 

Bemutatkozik a BudapestGO

Még több videó

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A BKK most többek közt a fentiek tükrében megújítja az appot, mely a hét második felétől BudapestGO néven működik tovább, egyebek mellett MOL BuBi integrációval, új widgettel, illetve jegy- és bérletvásárlási lehetőséggel kiegészítve. A hét elején bemutatott applikációba a tervek szerint a későbbiekben több, közösségi közlekedési szolgáltatást nyújtó cég is bekerülhet majd.

Újdonság lesz az applikációban a havi bérletek automatikus megújításának lehetősége, illetve a rendszer a hamarosan lejáró bérletekről push üzenetben is értesítést küldhet a felhasználó kérésére.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról