Szerző: Koi Tamás

2022. február 1. 12:25

Új vezető került a DT-ITS élére

Február 1-jétől Kónya László veszi át a Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) ügyvezető igazgatói pozícióját.

Kónya László személyében mától új ügyvezető került Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) élére - a tapasztalt szakember 11 éve dolgozik a cégnél vezetői pozícióban, korábban többek között a publikus felhőszolgáltatásokért, valamint az Internet of Things, a kibervédelmi, a szoftverfejlesztési és automatizálási szolgáltatásokért felelt. 

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Életrajza szerint Kónya tanulmányait a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen végezte, a Warwick Universityn pedig MBA fokozatot szerzett. Kónya László a Corvinus Egyetemen virtuális projektmenedzsmentet oktat. Korábban ő hozta létre a T-Systems román és a bolgár leányvállalatait, felügyelte az IT Business szolgáltatásokat, irányította a vállalat a vészhelyzeti és válságkezelési folyamatait. 

A vállalat leköszönő vezérigazgatója, Erik Slooten idén februártól a T-Systems International Cloud Services üzletágán belül a szolgáltatási kapacitások és minőségügyi folyamatok átalakítását és az automatizálás fejlesztését felügyeli.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról