Szerző: Koi Tamás

2022. január 27. 13:47

Minden eddigi változatnál jobban fekszik a Windows 11 a felhasználóknál

A PC-piac növekedésével párhuzamosan folyamatosan nő a Windows-felhasználók tábora - a Microsoft szerint a Windows 11 megjelenésével nő a rendszerrel alapvetően elégedett felhasználók száma is.

A PC piac évtizedek óta nem nőtt akkorát, mint az utóbbi egy évben, ami tovább erősítette Windows piaci pozícióját is. A Canalys szerint 2021-ben 340 millió PC-t adtak el világszerte, ami 27 százalékkal haladja meg a 2019. évi értéket. Ez a PC-gyártókon kívül az értéklánc többi szereplője számára is komoly lehetőséggel kecsegtet, így nem véletlen, hogy ma már több mint 1,4 milliárd eszközön fut Windows, ami 10 százalékkal több, mint a járvány előtt.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

A Microsoft ráadásul meglehetősen jó érzékkel dobta piacra tavaly a Windows termékcsalád legújabb tagját, a Windows 11-et, mely a redmondi cég illetékese szerint természetesen a valaha volt legjobb Windows, amit a vállalat eladási számai és elégedettségi felmérései is alátámasztanak. Ez alapján a felhasználók:

  • kétszer olyan gyorsan térnek át a Windows 11-re, mint ahogy a Windows 10-re tették,
  • illetve a visszajelzések alapján ez az operációs rendszer kapta a legjobb értékeléseket az összes korábbi verzióval összehasonlítva.

A Windows 11 jelenleg még ingyenesen frissíthető azon, Windows 10-et futtató PC-k tulajdonosai számára, ahol a hardver képességei ezt lehetővé teszik - az ajánlat várhatóan az év közepéig maradhat érvényben.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról