Szerző: Koi Tamás

2022. január 26. 10:23

Február 9-én debütálhatnak az új Samsung csúcsmobilok

Két hét múltva bejelentheti idei csúcskategóriás okostelefonjait a Samsung, melyek a tavaly év végén iPhone 13 széria legfőbb kihívóivá válhatnak 2022-ben.

Az elmúlt években megszokott menetrend idén sem változik a Samsungnál: a dél-koreai cég február 9-én jelentheti be legújabb, csúcskategóriás okostelefon-szériáját, a Galaxy S22-es modelleket.

samsung-galaxy-unpacked_official-release_2560x1440

Elindult a heti kraftie hírlevél!

Rapid IT karrier tippek és trendek szerdánként az inboxodban.

Elindult a heti kraftie hírlevél! Rapid IT karrier tippek és trendek szerdánként az inboxodban.

A vállalat ezúttal is jó szokásához hűen egy titokzatos meghívóval csábítja a rajongókat és szakmabelieket magyar idő szerint 16 órakor kezdődő bemutatóra, melyet természetesen online is lehet majd követni.

Az idei termékkínálat az eddig kiszivárgott információk szerint nem hoz majd számottevő változást a kurrens, S21-es sorozathoz képest, a változások elsősorban kozmetikai jellegűek lesznek, illetve a sorozat legnagyobb tagjánál újdonságként megjelenhet az S-Pen foglalat, ezzel végleg zárójelbe téve a szép emlékű Note szériát.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról