:

Szerző: Koi Tamás

2022. január 26. 10:23

Február 9-én debütálhatnak az új Samsung csúcsmobilok

Két hét múltva bejelentheti idei csúcskategóriás okostelefonjait a Samsung, melyek a tavaly év végén iPhone 13 széria legfőbb kihívóivá válhatnak 2022-ben.

Az elmúlt években megszokott menetrend idén sem változik a Samsungnál: a dél-koreai cég február 9-én jelentheti be legújabb, csúcskategóriás okostelefon-szériáját, a Galaxy S22-es modelleket.

samsung-galaxy-unpacked_official-release_2560x1440

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x)

Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x) Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

A vállalat ezúttal is jó szokásához hűen egy titokzatos meghívóval csábítja a rajongókat és szakmabelieket magyar idő szerint 16 órakor kezdődő bemutatóra, melyet természetesen online is lehet majd követni.

Az idei termékkínálat az eddig kiszivárgott információk szerint nem hoz majd számottevő változást a kurrens, S21-es sorozathoz képest, a változások elsősorban kozmetikai jellegűek lesznek, illetve a sorozat legnagyobb tagjánál újdonságként megjelenhet az S-Pen foglalat, ezzel végleg zárójelbe téve a szép emlékű Note szériát.

Május végén ismét 3 alkalommal jelentkezünk, lesz CI/CD, Flutter, és one-man-show is, ahol alaposan bemutatkozik a Tekton, a K8s natív pipeline.

:
a címlapról