Szerző: Koi Tamás

2022. január 26. 10:23

Február 9-én debütálhatnak az új Samsung csúcsmobilok

Két hét múltva bejelentheti idei csúcskategóriás okostelefonjait a Samsung, melyek a tavaly év végén iPhone 13 széria legfőbb kihívóivá válhatnak 2022-ben.

Az elmúlt években megszokott menetrend idén sem változik a Samsungnál: a dél-koreai cég február 9-én jelentheti be legújabb, csúcskategóriás okostelefon-szériáját, a Galaxy S22-es modelleket.

samsung-galaxy-unpacked_official-release_2560x1440

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x)

A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x) A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

A vállalat ezúttal is jó szokásához hűen egy titokzatos meghívóval csábítja a rajongókat és szakmabelieket magyar idő szerint 16 órakor kezdődő bemutatóra, melyet természetesen online is lehet majd követni.

Az idei termékkínálat az eddig kiszivárgott információk szerint nem hoz majd számottevő változást a kurrens, S21-es sorozathoz képest, a változások elsősorban kozmetikai jellegűek lesznek, illetve a sorozat legnagyobb tagjánál újdonságként megjelenhet az S-Pen foglalat, ezzel végleg zárójelbe téve a szép emlékű Note szériát.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról