Szerző: Koi Tamás

2022. január 24. 09:19

Március elején érkezhet az HBO MAX

Már az első negyedévben elindulhat Kelet-Európában a WarnerMedia saját SVOD-szolgáltatása, az HBO MAX.

Nem hivatalos információk szerint március 8-án indulhat több régiós országban, köztük Magyarországon is a WarnerMedia 2020-ban indult online előfizetős videostreaming-platformja (SVOD), az HBO MAX - írja a Media1 egy a szolgáltatás weboldaláról azóta eltávolított feliratra hivatkozva. Az idei év a jelenleg nagyjából 75 millió előfizetővel rendelkező platform történelmének legnagyobb bővülését hozhatja majd. A hírt a szolgáltató egyelőre nem erősítette meg hivatalosan.

hbomax

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az HBO MAX egyben leváltja a hazánkban évek óta jelen lévő egyik első SVOD-szolgáltatást, az HBO mozicsatornák on-demand tartalomkínálatát nyújtó HBO Go-t, ahhoz képest lényegesen nagyobb, több exkluzív címből álló katalógust hozva a magyar piacra.

Az HBO MAX a kibővített tartalomkínálat mellett jobb minőségű szolgáltatást is ígér, így a katalógusban megjelenhetnek a 4k felbontású, akár HDR vagy Dolby Vision filmek, Dolby Atmos hangsávokkal. Fontos, hogy az új katalógushoz új applikáció is érkezik majd, mely a szolgáltatás premierjével egy időben válik hazánkban elérhetővé Android és iOS rendszerekre, valamint az ismertebb okostévé-platformokra és egyéb eszközökre (pl. játékkonzolok).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról