:

Szerző: Koi Tamás

2022. január 24. 09:19

Március elején érkezhet az HBO MAX

Már az első negyedévben elindulhat Kelet-Európában a WarnerMedia saját SVOD-szolgáltatása, az HBO MAX.

Nem hivatalos információk szerint március 8-án indulhat több régiós országban, köztük Magyarországon is a WarnerMedia 2020-ban indult online előfizetős videostreaming-platformja (SVOD), az HBO MAX - írja a Media1 egy a szolgáltatás weboldaláról azóta eltávolított feliratra hivatkozva. Az idei év a jelenleg nagyjából 75 millió előfizetővel rendelkező platform történelmének legnagyobb bővülését hozhatja majd. A hírt a szolgáltató egyelőre nem erősítette meg hivatalosan.

hbomax

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x)

Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x) Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

Az HBO MAX egyben leváltja a hazánkban évek óta jelen lévő egyik első SVOD-szolgáltatást, az HBO mozicsatornák on-demand tartalomkínálatát nyújtó HBO Go-t, ahhoz képest lényegesen nagyobb, több exkluzív címből álló katalógust hozva a magyar piacra.

Az HBO MAX a kibővített tartalomkínálat mellett jobb minőségű szolgáltatást is ígér, így a katalógusban megjelenhetnek a 4k felbontású, akár HDR vagy Dolby Vision filmek, Dolby Atmos hangsávokkal. Fontos, hogy az új katalógushoz új applikáció is érkezik majd, mely a szolgáltatás premierjével egy időben válik hazánkban elérhetővé Android és iOS rendszerekre, valamint az ismertebb okostévé-platformokra és egyéb eszközökre (pl. játékkonzolok).

Május végén ismét 3 alkalommal jelentkezünk, lesz CI/CD, Flutter, és one-man-show is, ahol alaposan bemutatkozik a Tekton, a K8s natív pipeline.

:
a címlapról