Szerző: Koi Tamás

2022. január 24. 09:19

Március elején érkezhet az HBO MAX

Már az első negyedévben elindulhat Kelet-Európában a WarnerMedia saját SVOD-szolgáltatása, az HBO MAX.

Nem hivatalos információk szerint március 8-án indulhat több régiós országban, köztük Magyarországon is a WarnerMedia 2020-ban indult online előfizetős videostreaming-platformja (SVOD), az HBO MAX - írja a Media1 egy a szolgáltatás weboldaláról azóta eltávolított feliratra hivatkozva. Az idei év a jelenleg nagyjából 75 millió előfizetővel rendelkező platform történelmének legnagyobb bővülését hozhatja majd. A hírt a szolgáltató egyelőre nem erősítette meg hivatalosan.

hbomax

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Az HBO MAX egyben leváltja a hazánkban évek óta jelen lévő egyik első SVOD-szolgáltatást, az HBO mozicsatornák on-demand tartalomkínálatát nyújtó HBO Go-t, ahhoz képest lényegesen nagyobb, több exkluzív címből álló katalógust hozva a magyar piacra.

Az HBO MAX a kibővített tartalomkínálat mellett jobb minőségű szolgáltatást is ígér, így a katalógusban megjelenhetnek a 4k felbontású, akár HDR vagy Dolby Vision filmek, Dolby Atmos hangsávokkal. Fontos, hogy az új katalógushoz új applikáció is érkezik majd, mely a szolgáltatás premierjével egy időben válik hazánkban elérhetővé Android és iOS rendszerekre, valamint az ismertebb okostévé-platformokra és egyéb eszközökre (pl. játékkonzolok).

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról