:

Szerző: Koi Tamás

2022. január 20. 14:01

Rövidesen nyit az Amazon első divatszaküzlete

A korábbi próbálkozások, így a könyvesboltok és élelmiszerüzletek mintájára divatszaküzleteket nyit hamarosan az Amazon.

Bár a pandémia a hagyományos kiskereskedelem számára meglehetősen gyászos időszakot hozott, mindez nem jelenti azt, hogy a kereskedelmi vállalkozások ne próbálnának új lehetőségek után kutatva nagyobb vásárlói tömeget elérni a fizikai boltokban. A világ legnagyobb e-kereskedője például idén a könyvesboltok és az élelmiszerüzletek után megnyitja első divatszaküzletét.

01:15
 

Amazon reimagines in-store shopping with Amazon Style

Még több videó

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az első Amazon Style (az elsősorban ruházati termékeket és kiegészítőket forgalmazó üzlethálózat márkaneve) Los Angelesben nyitja meg kapuit valamikor idén, amit ha a koncepció beválik, újabb üzletek nyitása követhet elsősorban az Egyesült Államokban.

Az Amazon Sytle üzletben minden ruhadarabnak saját QR-kódja van, amiről az Amazon applikációval beszkennelve egyrészt részletesebb információhoz juthat a potenciális vásárló, másrészt kérheti, hogy az általa választott méretben a ruhát helyezzék el egy próbafülkében, netán egyből küldjék a pénztárhoz - ha pedig hosszabb gondolkodási időre van szükség, a boltban kiválasztott ruhadarab akár otthonról is megrendelhető, ez esetben az Amazon hagyományos házhozszállításával.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 19:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.