Szerző: Koi Tamás

2022. január 20. 14:01

Rövidesen nyit az Amazon első divatszaküzlete

A korábbi próbálkozások, így a könyvesboltok és élelmiszerüzletek mintájára divatszaküzleteket nyit hamarosan az Amazon.

Bár a pandémia a hagyományos kiskereskedelem számára meglehetősen gyászos időszakot hozott, mindez nem jelenti azt, hogy a kereskedelmi vállalkozások ne próbálnának új lehetőségek után kutatva nagyobb vásárlói tömeget elérni a fizikai boltokban. A világ legnagyobb e-kereskedője például idén a könyvesboltok és az élelmiszerüzletek után megnyitja első divatszaküzletét.

01:15
 

Amazon reimagines in-store shopping with Amazon Style

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Az első Amazon Style (az elsősorban ruházati termékeket és kiegészítőket forgalmazó üzlethálózat márkaneve) Los Angelesben nyitja meg kapuit valamikor idén, amit ha a koncepció beválik, újabb üzletek nyitása követhet elsősorban az Egyesült Államokban.

Az Amazon Sytle üzletben minden ruhadarabnak saját QR-kódja van, amiről az Amazon applikációval beszkennelve egyrészt részletesebb információhoz juthat a potenciális vásárló, másrészt kérheti, hogy az általa választott méretben a ruhát helyezzék el egy próbafülkében, netán egyből küldjék a pénztárhoz - ha pedig hosszabb gondolkodási időre van szükség, a boltban kiválasztott ruhadarab akár otthonról is megrendelhető, ez esetben az Amazon hagyományos házhozszállításával.

a címlapról