:

Szerző: Koi Tamás

2022. január 14. 13:55

Ennyit a home office-ról: egymilliárd dollárért vett Londonban irodát a Google

Pandémia ide- pandémia oda, hosszú távon a munkavégzés helye az iroda - legalábbis a Google angol leányvállalatánál.

Nem különösebben bízik a hosszú ideig tartó távmunkában a Google angol leányvállalata, legalábbis erre utal, hogy a brit fiókcég a héten megvásárolta azt a London központjában található ingatlant, melyben eddig bérlőként volt jelen. A Central Saint Giles irodaházért a keresőcég 730 millió angol fontot, azaz nagyjából egymilliárd dollárt fizetett.

london_csg

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az egyik legfelkapottabb londoni negyed, a Covent Garden szomszédságában található épületre a tervek szerint most felújítás, illetve jelentős átalakítások várnak, számos, hibrid munkavégzésre alkalmas tárgyalószobát, nagyobb személyes teret biztosító egyéni irodákat és szabad téri munkavégzésre alkalmas területeket alakítanak ki az ingatlan területén.

A Google újonnan vásárolt irodaépülete egy a londoni King's Cross mellett épülő új komplexummal együtt nem marad kihasználatlan, a Google ugyanis bejelentette, hogy rövid távon tízezer főre kívánja bővíteni a jelenlegi 6400 fős kollektívát a brit fővárosban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.