Szerző: Koi Tamás

2022. január 14. 13:55

Ennyit a home office-ról: egymilliárd dollárért vett Londonban irodát a Google

Pandémia ide- pandémia oda, hosszú távon a munkavégzés helye az iroda - legalábbis a Google angol leányvállalatánál.

Nem különösebben bízik a hosszú ideig tartó távmunkában a Google angol leányvállalata, legalábbis erre utal, hogy a brit fiókcég a héten megvásárolta azt a London központjában található ingatlant, melyben eddig bérlőként volt jelen. A Central Saint Giles irodaházért a keresőcég 730 millió angol fontot, azaz nagyjából egymilliárd dollárt fizetett.

london_csg

Itthon kódolják a bevásárlás jövőjét (x)

Magyarországról kapnak IT támogatást a Tesco közép-európai online bevásárlóközpontjai.

Itthon kódolják a bevásárlás jövőjét (x) Magyarországról kapnak IT támogatást a Tesco közép-európai online bevásárlóközpontjai.

Az egyik legfelkapottabb londoni negyed, a Covent Garden szomszédságában található épületre a tervek szerint most felújítás, illetve jelentős átalakítások várnak, számos, hibrid munkavégzésre alkalmas tárgyalószobát, nagyobb személyes teret biztosító egyéni irodákat és szabad téri munkavégzésre alkalmas területeket alakítanak ki az ingatlan területén.

A Google újonnan vásárolt irodaépülete egy a londoni King's Cross mellett épülő új komplexummal együtt nem marad kihasználatlan, a Google ugyanis bejelentette, hogy rövid távon tízezer főre kívánja bővíteni a jelenlegi 6400 fős kollektívát a brit fővárosban.

Május végén ismét 3 alkalommal jelentkezünk, lesz CI/CD, Flutter, és one-man-show is, ahol alaposan bemutatkozik a Tekton, a K8s natív pipeline.

:
a címlapról