Szerző: Koi Tamás

2022. január 14. 13:55

Ennyit a home office-ról: egymilliárd dollárért vett Londonban irodát a Google

Pandémia ide- pandémia oda, hosszú távon a munkavégzés helye az iroda - legalábbis a Google angol leányvállalatánál.

Nem különösebben bízik a hosszú ideig tartó távmunkában a Google angol leányvállalata, legalábbis erre utal, hogy a brit fiókcég a héten megvásárolta azt a London központjában található ingatlant, melyben eddig bérlőként volt jelen. A Central Saint Giles irodaházért a keresőcég 730 millió angol fontot, azaz nagyjából egymilliárd dollárt fizetett.

london_csg

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Az egyik legfelkapottabb londoni negyed, a Covent Garden szomszédságában található épületre a tervek szerint most felújítás, illetve jelentős átalakítások várnak, számos, hibrid munkavégzésre alkalmas tárgyalószobát, nagyobb személyes teret biztosító egyéni irodákat és szabad téri munkavégzésre alkalmas területeket alakítanak ki az ingatlan területén.

A Google újonnan vásárolt irodaépülete egy a londoni King's Cross mellett épülő új komplexummal együtt nem marad kihasználatlan, a Google ugyanis bejelentette, hogy rövid távon tízezer főre kívánja bővíteni a jelenlegi 6400 fős kollektívát a brit fővárosban.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

1

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.