Szerző: Koi Tamás

2022. január 11. 14:01

Továbbra maradnak a kérdőjelek a Spotify HiFi körül

Az eredeti tervek szerint 2021-ben meg kellett volna jelennie a svéd zenestreaming-szolgáltató, a Spotify repertoárjában a CD-minőségű hangzást ígérő Spotify HiFi opciónak, az indulást azonban meghatározatlan időre elhalasztotta a cég.

Bár a cég hosszú ideje tervezgeti, a tavalyi év is anélkül telt el, hogy megjelent volna a világ legnagyobb online zenestreaming-szolgáltatójának számító Spotify repertoárjában a veszteségmentesen tömörített zene, melyre a nem éppen túlgondolt Spotify HiFi márkanevet aggatták a tavaly februári bejelentéskor.

spotify_hifi

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A Spotify HiFi-vel a cég csatlakozhatott volna a piac további, a jobb minőségű streaming zenehallgatás mellett pálcát törő szereplőihez, így például a Tidalhoz, az Apple Musichoz vagy éppen a Deezerhez, melyek már mind kínálnak - ha nem is feltétlenül minden esetben a teljes katalógusra vonatkozóan - veszteségmentes tömörítéssel ellátott zenéket. 

A vállalat témában kiadott friss nyilatkozatában egyelőre csak annyit közölt, hogy a Spotify HiFi szolgáltatás valamikor a jövőben válik elérhetővé a Premium előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára, ami egyben választ adhat az árazással kapcsolatos kérdésre is, noha a versenytársak az előfizetés típusától függetlenül kínálják a veszteségmentesen tömörített zenét a hallgatóknak.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról