Szerző: Koi Tamás

2022. január 11. 14:01

Továbbra maradnak a kérdőjelek a Spotify HiFi körül

Az eredeti tervek szerint 2021-ben meg kellett volna jelennie a svéd zenestreaming-szolgáltató, a Spotify repertoárjában a CD-minőségű hangzást ígérő Spotify HiFi opciónak, az indulást azonban meghatározatlan időre elhalasztotta a cég.

Bár a cég hosszú ideje tervezgeti, a tavalyi év is anélkül telt el, hogy megjelent volna a világ legnagyobb online zenestreaming-szolgáltatójának számító Spotify repertoárjában a veszteségmentesen tömörített zene, melyre a nem éppen túlgondolt Spotify HiFi márkanevet aggatták a tavaly februári bejelentéskor.

spotify_hifi

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe? Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

A Spotify HiFi-vel a cég csatlakozhatott volna a piac további, a jobb minőségű streaming zenehallgatás mellett pálcát törő szereplőihez, így például a Tidalhoz, az Apple Musichoz vagy éppen a Deezerhez, melyek már mind kínálnak - ha nem is feltétlenül minden esetben a teljes katalógusra vonatkozóan - veszteségmentes tömörítéssel ellátott zenéket. 

A vállalat témában kiadott friss nyilatkozatában egyelőre csak annyit közölt, hogy a Spotify HiFi szolgáltatás valamikor a jövőben válik elérhetővé a Premium előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára, ami egyben választ adhat az árazással kapcsolatos kérdésre is, noha a versenytársak az előfizetés típusától függetlenül kínálják a veszteségmentesen tömörített zenét a hallgatóknak.

Május 17-én, kedden "Bevezetés az Ansible alapú automatizációba" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

:
a címlapról

Hirdetés

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

2022. május 16. 08:27

Május 18-án, szerdán "FinOps, avagy a felhős költségoptimalizálás alapjai" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.