Szerző: Koi Tamás

2022. január 6. 13:55

Szétrázza a gamerek ülepét a Razer új széke

A rezgő-mozgó mozifotelek ötletére alapozva mutatta be legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt székét a Razer.

A gamereknek szánt bútorok szegmense évről-évre bővül, az irodai székekből mutálódott gamer székek pedig ma már annyira ott vannak a köztudatban, hogy még az IKEA is árul ilyen kiegészítőt. A játékosoknak szánt kütyük és kiegészítők egyik régi motorosának számító Razer most emelt egy nagyot a lécen az Enki Pro HyperSense fantázianevű újdonságával.

02:04
 

Razer Enki Pro HyperSense | All-day Comfort. All-in Immersion.

Még több videó

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe? Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

A 2022-es CES-en leleplezett szék nagy dobása a beépített haptikus motor, mely szó szerint is képes dobni egyet a benne ülőn - a szék a Razer szerint 1 G gyorsulás mellett képes akár 1,5 hüvelyk, azaz mintegy 3,8 cm magasságba emelni (vagy ugyanennyivel süllyeszteni, illetve előre-hátra dönteni) az ülőfelületet, 5 milliszekundumos reakcióidővel, azaz meglehetős hirtelenséggel.

Az Enki Pro HyperSense motorját (mind a haptikus motort, mind a vezérlőszoftvert) a mozis fotelekben utazó D-Box fejlesztette, a rendszerrel kompatibilis játékok sora ennélfogva meglehetősen bőséges - a Razer szerint a megjelenéskor mintegy 2200 címmel lehet majd használni a cég rázkódó gamer székét.

Május 17-én, kedden "Bevezetés az Ansible alapú automatizációba" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

:
a címlapról

Hirdetés

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

2022. május 16. 06:37

Május 18-án, szerdán "FinOps, avagy a felhős költségoptimalizálás alapjai" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.