Szerző: Koi Tamás

2021. december 3. 13:50

Új, KKV-knak szánt Teams előfizetéssel rukkolt elő a Microsoft

Új, kifejezetten kis- és középvállalatoknak szánt Teams-előfizetéssel rukkolt elő december elején a Microsoft. Az új csomag hosszabb, és több résztvevővel zajló értekezleteket kínál, mint az ingyenes alapcsomag.

December elsejétől új konstrukcióban is elérhető a Microsoft online videokonferencia és kollaborációs platformja, a Teams. A Teams Essentials-t elsősorban azoknak a kis- és középvállalatoknak szánja a Microsoft, melyeknek nincs szükségük a Microsoft365 csomagokban található egyéb komponensekre, ugyanakkor az ingyenes Teamshez képest bővített funkciókat szeretnének elérni.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A havi 3,4 euróba kerülő Teams Essentials segítségével akár 30 órás korlátlan csoportos értekezletek is tarthatók, értekezletenként akár 300 résztvevővel (az ingyenes Teams 60 percre és 100 résztvevőre korlátoz), valamint felhasználóként 10 GB tárhelyet biztosít (az ingyenes Teams 5 GB-jával szemben).

Az értekezletek rögzítéséhez, az Outlook naptár integrációhoz valamint a még nagyobb, 1 TB tárhelyhez a következő lépcsőfok a Microsoft365 Vállalati alapverzió lehet, mely havonta 4,2 euróba kerül, és a Teamsen kívül tartalmazza a legfontosabb Office appokat, így a Wordöt, az Excelt, a PowerPointot, az Outlookot, illetve az Exchange online szolgáltatást.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

5

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.