Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 30. 16:26

Az Unicredit Bankhoz is megkérkezett a Google Pay

Az UniCredit Bank az Apple Pay októberi bevezetése után november 30-tól a Google Pay-jel való fizetést is lehetővé teszi ügyfelei számára.

A Google Pay használatához mindössze le kell tölteni az alkalmazást a Google Play áruházból, majd regisztrálni a felületen a bankkártyát. Az alkalmazás Android-os mobilkészülékekre, tabletekre és okosórákra egyaránt telepíthető, a fizetéshez pedig az eszközt – szükség szerint annak feloldását követően – csak közelíteni kell a POS-terminálhoz: az elfogadást pipa jelzi. Az üzletekben való fizetés mellett a Google Pay használható weboldalakon, továbbá appon belüli fizetésre is azoknál az alkalmazásoknál, ahol a "Vásárlás a Google Pay használatával" gomb megtalálható.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

"Bankunk a Google Pay bevezetésével egy újabb eszközt adott ügyfelei kezébe ahhoz, hogy még egyszerűbben intézhessék pénzügyeiket. Ez és az Apple Pay jól illeszkedik az UniCredit Bank digitalizációs folyamatába: folytatjuk digitalizációs fejlesztéseinket azért, hogy folyamatosan javítsuk az általunk kínált ügyfélélményt és megerősítsük ügyfélkapcsolatainkat, kézzelfogható előnyöket biztosítva ügyfeleink számára" – emelte ki Giacomo Volpi, az UniCredit Bank vezérigazgató-helyettese.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.