:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 30. 16:26

Az Unicredit Bankhoz is megkérkezett a Google Pay

Az UniCredit Bank az Apple Pay októberi bevezetése után november 30-tól a Google Pay-jel való fizetést is lehetővé teszi ügyfelei számára.

A Google Pay használatához mindössze le kell tölteni az alkalmazást a Google Play áruházból, majd regisztrálni a felületen a bankkártyát. Az alkalmazás Android-os mobilkészülékekre, tabletekre és okosórákra egyaránt telepíthető, a fizetéshez pedig az eszközt – szükség szerint annak feloldását követően – csak közelíteni kell a POS-terminálhoz: az elfogadást pipa jelzi. Az üzletekben való fizetés mellett a Google Pay használható weboldalakon, továbbá appon belüli fizetésre is azoknál az alkalmazásoknál, ahol a "Vásárlás a Google Pay használatával" gomb megtalálható.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

"Bankunk a Google Pay bevezetésével egy újabb eszközt adott ügyfelei kezébe ahhoz, hogy még egyszerűbben intézhessék pénzügyeiket. Ez és az Apple Pay jól illeszkedik az UniCredit Bank digitalizációs folyamatába: folytatjuk digitalizációs fejlesztéseinket azért, hogy folyamatosan javítsuk az általunk kínált ügyfélélményt és megerősítsük ügyfélkapcsolatainkat, kézzelfogható előnyöket biztosítva ügyfeleink számára" – emelte ki Giacomo Volpi, az UniCredit Bank vezérigazgató-helyettese.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 5. 10:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.