Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 25. 15:52

Az Apple felfüggesztette eladásait Törökországban

Az Apple befagyasztotta termékeinek szinte teljes törökországi értékesítését az országban rohamosan súlyosbodó gazdasági válság miatt - derül ki a vállalat online áruházának török változatából.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x)

A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x) A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

Az Apple Store lokalizált webáruházában látszólag minden rendben van ameddig valaki nem próbál meg egy terméket megvásárolni, ez ugyanis jelenleg nem lehetséges. Az Apple egyelőre nem nyilatkozott a Törökországban kialakult helyzetről, ahol a CNBC beszámolója szerint az infláció hirtelen közel 20 százalékra ugrott, miközben az ország valutája, a líra kedden 15 százalékot zuhant, az amerikai dollárhoz képest rekordmélyre.

 

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról