Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 15. 14:05

A "kékhalál" újra kék lesz

A Windows 11 egyik következő frissítésével a végzetes hibaüzenetek háttérszíne visszaáll a jól megszokott kékre.

A változást az egyelőre beta állapotban lévő 22000.346-os verzióban szúrták ki, amely ezzel bizonyos megjelenítési, Bluetooth, illetve 32 bites alkalmazások futtatási problémái mellett a jól megszokott kinézetű BSoD-t (Blue Screen of Death) is visszahozza.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A Microsoft a dizájnmegújulást jegyében, számos más elem mellett módosította a végzetes hibaüzenetek háttérszínét feketére, hogy az jobban passzoljon a Windows 11 bejelentkező képernyőjének és a leállítási képernyőnek alap háttérszínéhez. A BSoD tehát nem tűnt el, csupán a színe változott meg, így végzetes hiba során továbbra is láthattuk a :( emotikont, a QR-kódot és az úgynevezett "stop code"-ot is, ami tulajdonképpen maga a hiba oka.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 16:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.