:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. október 20. 14:35

A régebbi MacBookokon is kipróbálható a notch

Nem kellett sokat várni, hogy megjelenjen az első, notch szimuláló alkalmazás.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Chris Jones apró, ám ötletes fejlesztésével kipróbálható, hogy mennyire lenne zavaró a hétfőn bemutatott MacBook Prók kijelzőjének felső széléről belógó kis kameraszigetecske. Az Apple a megváltozott képarány, illetve az ezzel együtt elvékonyított kávák miatt vetette be az iPhone-okról már jól ismert notch-ot, amelyben az immár Full HD felbontású webkamera kapott helyet. Habár ahogyan az iOS-t, úgy a macOS-t is felkészítette a notch-ra az Apple, nem kizárt, hogy a harmadik féltől származó appoknál valamennyire zavaró lesz a belógó kis folt, legalábbis amíg a fejlesztők nem alkalmazkodnak hozzá.

notch_sim

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 07:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.