Szerző: Koi Tamás

2021. október 6. 13:33

Új tulajdonoshoz kerül a Steelseries

Tulajdonost vált a világ egyik legismertebb, gaming headseteket és kiegészítőket gyártó vállalata, a dán Steelseries.

Megvásárolja az elsősorban gaming headsetek fejlesztésére és gyártására specializálódott dán Steelseriest a szintén dán headset- és hallókészülék-specialista, a GN Store Nord, mely leginkább a Jabra termékcsaláddal vívott ki magának eddig elismerést. A cég kínálatából ugyanakkor eddig hiányoztak a játékosoknak szánt kiegészítők, ezt az űrt töltené be a gyártó a Steelseries akvizíciójával.

steelseries_headset

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az új tulajdonos az Axcel magánbefektetői társulásnak az ügylet részeként nyolcmilliárd dán korona, azaz mintegy 1,25 milliárd dollárt fizet.

A Steelseries a maga piacán olyan nevekkel versenyez, mint a Razer, a Corsair vagy éppen a Logitech, a gaming fülhallgatók szegmensének forgalmából mintegy 15%-ot tesz ki a dán cég. A vállalatnak mintegy 350 alkalmazottja van és öt országban (Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Kína, Tajvan) rendelkezik irodákkal.

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról