Szerző: Koi Tamás

2021. október 6. 13:33

Új tulajdonoshoz kerül a Steelseries

Tulajdonost vált a világ egyik legismertebb, gaming headseteket és kiegészítőket gyártó vállalata, a dán Steelseries.

Megvásárolja az elsősorban gaming headsetek fejlesztésére és gyártására specializálódott dán Steelseriest a szintén dán headset- és hallókészülék-specialista, a GN Store Nord, mely leginkább a Jabra termékcsaláddal vívott ki magának eddig elismerést. A cég kínálatából ugyanakkor eddig hiányoztak a játékosoknak szánt kiegészítők, ezt az űrt töltené be a gyártó a Steelseries akvizíciójával.

steelseries_headset

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban?

Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban? Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Az új tulajdonos az Axcel magánbefektetői társulásnak az ügylet részeként nyolcmilliárd dán korona, azaz mintegy 1,25 milliárd dollárt fizet.

A Steelseries a maga piacán olyan nevekkel versenyez, mint a Razer, a Corsair vagy éppen a Logitech, a gaming fülhallgatók szegmensének forgalmából mintegy 15%-ot tesz ki a dán cég. A vállalatnak mintegy 350 alkalmazottja van és öt országban (Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Kína, Tajvan) rendelkezik irodákkal.

 

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GIT

0

Vírusokkal szórták meg a GitHubot

2024. március 4. 13:59

Nehezen megállíthatónak tűnik a tavaly indult támadássorozat, melynek során népszerű GitHub repository-k kártékony kódot tartalmazó klónjait terjesztik a kiberbűnözők.