Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 24. 14:01

Impact, Amuse és Crunch konferencia lesz októberben

Az Impact, Amuse és Crunch konferenciasorozatot idén először rendezik meg online, ahol a szervezőnk Magyarország mellet egész Európából és az Egyesült Államokból is számítanak résztvevőkre.

Bár az egyes konferenciákat külön-külön már 2015 óta megrendezik, konferenciasorozat formájában 2018-ban debütált az Impact, Amuse és Crunch, amely mára az egyik legfontosabb technológiai trendekkel foglalkozó szakmai rendezvénnyé nőtte ki magát. A konferencián olyan cégek nemzetközileg elismert szakértői világítják meg a legújabb trendeket az adatok, a termékmenedzsment és a felhasználói élmények világában, mint a Microsoft, Skyscanner, Facebook és a Samsung. A rendezvényt a Prezi és az IBM Lab spinoff-ja, a CraftHub csapata szervezi. A korábbi években Budapesten megtartott rendezvénysorozatra több ezer magyar és külföldi szakmabeli látogatott el. A járványhelyzetre való tekintettel idén először online formában tartják a konferenciát, 2021. október 4. és 8. között.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A rendezvény annak köszönheti legnagyobb sikerét, hogy a világ minden részéről a szakma nagyágyúi merülnek el az egyes területek legújabb innovációiban és fejlesztéseiben, illetve adnak át olyan tudást, melyet a résztvevők beépítve saját cégeik működésébe az élvonalba kerülhetnek. "Az Impact, Amuse és Crunch konferenciák megálmodásával, a fő célunk az volt, hogy teremtsünk egy olyan környezetet, ahol Product Managerek, Data Scientistek, Data Engineerek és UX/UI Designerek naprakész tudást kapjanak, arról, merre tart a szakma, mindezt olyan előadóktól, akiknek a szakmai háttere megkérdőjelezhetetlen." - mondta Baccifava Médea a CraftHub egyik alapítója.

Amennyiben bármelyik konferencia felkeltette az érdeklődésed, látogass el az Impact, Amuse és Crunch honlapjaira, ahol bővebben tájékozódhatsz a programmal és a jegyekkel kapcsolatban.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.