Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 22. 14:43

Dél-Ausztriában nyitott új félvezetőgyárat az Infineon

A tervezettnél három hónapnál korábban nyithatta meg legújabb félvezetőgyárat az Infineon.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A dél-ausztriai Villach területén húzódó üzem mintegy 60 000 négyzetméteres területén 300 milliméteres wafereket munkálnak meg. Az Infineon egyelőre nem beszélt arról, hogy mekkora kapacitással folyik a termelés. A tulajdonos mindössze annyit árult el, hogy a teljes potenciál kiaknázásához várhatóan 4-5 évre lesz szükség, a legyártott chipek első szállítmánya ugyanakkor már a napokban elhagyhatja az üzemet. Az Infineon jelenleg a komoly félvezetőhiánnyal küzdő autóiparra, bizonyos adatközpontos termékekre, illetve a megújuló energiával foglalkozó iparra fókuszál legújabb üzemével.

infineon

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról