Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 22. 14:43

Dél-Ausztriában nyitott új félvezetőgyárat az Infineon

A tervezettnél három hónapnál korábban nyithatta meg legújabb félvezetőgyárat az Infineon.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

A dél-ausztriai Villach területén húzódó üzem mintegy 60 000 négyzetméteres területén 300 milliméteres wafereket munkálnak meg. Az Infineon egyelőre nem beszélt arról, hogy mekkora kapacitással folyik a termelés. A tulajdonos mindössze annyit árult el, hogy a teljes potenciál kiaknázásához várhatóan 4-5 évre lesz szükség, a legyártott chipek első szállítmánya ugyanakkor már a napokban elhagyhatja az üzemet. Az Infineon jelenleg a komoly félvezetőhiánnyal küzdő autóiparra, bizonyos adatközpontos termékekre, illetve a megújuló energiával foglalkozó iparra fókuszál legújabb üzemével.

infineon

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

4

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 16. 10:29

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.