Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 20. 14:54

Mindhárom nagy mobilszolgáltatóhoz jön az új iPhone pénteken

Az új iPhone-széria megjelenése kapcsán Magyarország ismét első körös lett, az iPhone 13-as modellek szeptember 24-én, azaz most pénteken kerülnek a hazai boltok polcaira és az operátorok kínálatába.

A nyugati premierrel egy időben hazánkban is megkezdődik az új iPhone-ok forgalmazása szeptember 24-én, pénteken, a hétvégén mind a boltok polcaira, mind az operátorok kínálatába bekerülnek az újdonságok, illetve a teljes kínálat egy része.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az iPhone-okból vélhetőleg ezúttal is a mobilszolgáltatók adják majd el a legtöbbet - magyar piac három prominens szereplője közül kettőnél, a Magyar Telekomnál és a Telenor Magyarországnál már múlt pénteken megkezdődött az előrendelés. Az operátori választékból ezúttal is hiányoznak a csúcs-csúcsmodellek (legalábbis egyelőre), azaz az 512 GB és 1 TB memóriával ellátott kiszerelések, ezzel együtt sehol nincs jelentős eltérés a listaárakhoz képest.

A Vodafone-nál nincs sem előrendelés sem előzetes árlista, így a piros szolgáltató kínálatát és árait egyelőre homály fedi, de mint megtudtuk a sajtóosztálytól, az iPhone 13 forgalmazását a Vodafone is megkezdi szeptember 24-én, aki pedig elsők közt akarja megkaparintani magának az Apple újdonságát, annak ajánlott valamelyik nagy bevásárlóközpontban található üzletben kezdenie a napot.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.