Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 17. 16:58

Kriptopénz konferencia lesz Budapesten

Jövő csütörtökön tartja kriptopénzekről szóló egész napos konferenciáját az Adótervezés.hu. A rendezvényen tizenegy előadással mutatják be a kriptok jelenét és lehetséges jövőjét.

A szervezők arra vállalkoztak, hogy rendezvényükön bemutatják a kriptopénzek kialakulását, illetve az azzal kapcsolatos aktualitásokat. Az előadásokból többek között kiderül, hogyan bányásszák a különböző kriptopénzeket. Szó lesz továbbá a kriptokkal történő fizetésről, kibocsátásukról, valamit tőzsdei kereskedelmükről, illetve ismertetik a területtel kapcsolatos pályázati lehetőségeket is.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A konferencián a kriptot elfogadó kereskedők is megosztják tapasztalataikat, valamint részletesen ismertetik a terület jogi vonatkozásait és a blokkláncon köthető okosszerződéseket. A programban ugyancsak helyet kapott az adózás kérdése, amivel kapcsolatban a magyarországi és a határon túli lehetőségek és kötelezettségek is terítékre kerülnek.

A közel egy tucat előadó között szerepel az MNB egykori elnöke, Bod Péter Ákos, aki nyitóelőadásában a pénz fejlődésén átívelve megy el a kriptokig. Györfi András, a Kripto Akadémia szerkesztője az alapoktól egészen az értékállóságig jut el, Béres Péter, a Sicontact Kft. IT vezetője pedig az ugyancsak égető biztonsági kérdéseket feszegeti majd. Délután Papp Tibor, majd pedig Kacsics-Gyursó Kitti beszél az adózási kérdésekről, a gazdasági társaságokat és a magánszemélyeket érintve egyaránt.

A teljes program, illetve a további részletek az Adótervezés.hu oldalán érhetőek el.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.