Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 17. 16:58

Kriptopénz konferencia lesz Budapesten

Jövő csütörtökön tartja kriptopénzekről szóló egész napos konferenciáját az Adótervezés.hu. A rendezvényen tizenegy előadással mutatják be a kriptok jelenét és lehetséges jövőjét.

A szervezők arra vállalkoztak, hogy rendezvényükön bemutatják a kriptopénzek kialakulását, illetve az azzal kapcsolatos aktualitásokat. Az előadásokból többek között kiderül, hogyan bányásszák a különböző kriptopénzeket. Szó lesz továbbá a kriptokkal történő fizetésről, kibocsátásukról, valamit tőzsdei kereskedelmükről, illetve ismertetik a területtel kapcsolatos pályázati lehetőségeket is.

Webinár: Kubernetes egyszerűen (x)

Regisztrálj a SUSE november 4-i, ingyenes Rancher webinárjára! Innovatív megoldást mutatunk Kubernetes környezetekhez.

Webinár: Kubernetes egyszerűen (x) Regisztrálj a SUSE november 4-i, ingyenes Rancher webinárjára! Innovatív megoldást mutatunk Kubernetes környezetekhez.

A konferencián a kriptot elfogadó kereskedők is megosztják tapasztalataikat, valamint részletesen ismertetik a terület jogi vonatkozásait és a blokkláncon köthető okosszerződéseket. A programban ugyancsak helyet kapott az adózás kérdése, amivel kapcsolatban a magyarországi és a határon túli lehetőségek és kötelezettségek is terítékre kerülnek.

A közel egy tucat előadó között szerepel az MNB egykori elnöke, Bod Péter Ákos, aki nyitóelőadásában a pénz fejlődésén átívelve megy el a kriptokig. Györfi András, a Kripto Akadémia szerkesztője az alapoktól egészen az értékállóságig jut el, Béres Péter, a Sicontact Kft. IT vezetője pedig az ugyancsak égető biztonsági kérdéseket feszegeti majd. Délután Papp Tibor, majd pedig Kacsics-Gyursó Kitti beszél az adózási kérdésekről, a gazdasági társaságokat és a magánszemélyeket érintve egyaránt.

A teljes program, illetve a további részletek az Adótervezés.hu oldalán érhetőek el.

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 25. 02:19

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.